Oogmeting

Kom langs voor een nauwkeurige oogmeting

Optiek Lammerant beschikt over de nieuwste apparatuur voor het afnemen van verschillende oogonderzoeken. We volgen alle technische innovaties op de voet om jou op de best mogelijke manier op te volgen en te adviseren.

Aan de hand van een klassieke oogmeting, bijkomende onderzoeken of tests, kunnen wij jou een optimaal en comfortabel zicht aanmeten.

De belangrijkste oogonderzoeken

Kom langs voor een gratis, professionele oogmeting of refractie

Oogmeting

Een nieuwe bril of zonnebril op sterkte? Dan controleren we eerst je zicht door middel van een professionele oogtest.

Nachtzichtmeting

Een slecht zicht in het donker kan hinderlijk en gevaarlijk zijn. Aan de hand van een nachtzichtmeting met de ZEISS i.Profiler controleren wij jouw nachtzicht.

Centratie van de brillenglazen

Niet enkel een nauwkeurige oogmeting, maar ook de centratie is uitermate belangrijk om een optimaal visueel resultaat te behalen. Wist je dat een onnauwkeurige centrering kan leiden tot 40% minder kijkcomfort? Om jou de beste kwaliteit te garanderen, blijven we investeren in de nieuwste technologieën.

Met behulp van de innovatieve Visufit1000, het allernieuwste centreertoestel van glasfabrikant ZEISS, worden jouw brillenglazen nu nog preciezer gecentreerd. Hoe? Door een 3D-centrering waarbij 9 camera’s in slechts één enkele opname een 180° beeld maken. Die persoonlijke meetresultaten nemen we mee in de bestelling van jouw brillenglazen. Zo geniet jij van een glashelder zicht.

Oogonderzoek: van professionele oogmeting tot nachtzicht controle

Maak hier je afspraak voor een oogmeting.

Wil je een controle van jouw visus of nachtzicht? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak voor een oogtest. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste brillen & zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven