Back 2 School: bril + glazen vanaf €199

Op zoek naar een leuke kinderbril voor jouw mini-me? In september en oktober geniet je bij optiek Lammerant van een voordelige Back2School pakketprijs.

Back 2 school actie: bril + verdunde glazen vanaf €199

De eerste schooldag komt eraan, of misschien zit ie er bij het lezen van deze post reeds op. En da’s altijd een beetje spannend, toch? Een splinternieuwe outfit, kraaknette boeken en misschien ook… een nieuwe bril? Daarom geniet je in september en oktober van onze Back 2 School actie op kinderbrillen. Voor een kinderbril met verdunde brillenglazen op sterkte betaal je dan een voordelige pakketprijs van €199*.

Een greep uit onze brillenmerken voor kinderen: Tète à Lunettes, Very French Gangsters, Bambinocle, Anne & Valentin kids, Komono… Kom nu de nieuwe kinderbrillen ontdekken. Zo kan het schooljaar in stijl van start gaan! Goed begonnen, is half gewonnen.

*Actie geldig vanaf 01/09/2023 t.e.m. 31/10/2023 op geselecteerde merken. Alle info en voorwaarden in de winkel.
Back 2 School actie: kinderbril + glazen vanaf €199
Back 2 School actie: kinderbril + glazen vanaf €199

Studenten in huis?

Ben je een student aan de hogeschool of universiteit? Zit jouw hartendief intussen op de middelbare schoolbanken? Ga dan een kijkje nemen bij Frames and Faces, onze concept store voor jongeren in hartje Deinze. Je scoort er hippe en betaalbare brillen van Komono, Ba&sh, Dick Moby, Kaleos… Ook daar geniet je van in september en oktober van een voordelige studentenactie!

Brillenglazen met blauwfilter

De laatste jaren verdwijnt het klassieke schoolbord naar de achtergrond. Meer en meer scholen maken gebruik van een interactief ‘smartboard’. Huiswerk of taken gebeuren digitaal. Ouders geven almaar vaker aan dat hun kinderen klagen van vermoeide ogen.

Zo’n smartboard straalt, net als een smartphone of laptop, blauw licht uit. Tegenwoordig bestaan er brillenglazen die dat blauwe licht filteren. De brillendrager ervaart een rustiger en relaxed zicht. Vraag ernaar in de winkel!

Een leuke kinderbril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een hippe bril voor je zoon of dochter? Moet jouw peuter voor het eerst een brilletje dragen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak.

Winkelwagen
Scroll naar boven