back to top
Back 2 School actie bij optiek Lammerant: kinderbril + glazen vanaf €169

Op zoek naar een leuke kinderbril? In september en oktober geniet je bij optiek Lammerant opnieuw van de Back2School pakketprijs.

 

Back 2 school actie: bril + glazen vanaf € 169*

Voor sommigen zit de eerste schooldag er reeds op. En da’s altijd een beetje spannend, toch? Een splinternieuwe outfit, kraaknette boeken en misschien ook wel… een nieuwe bril? Daarom geniet je tijdens de maanden september en oktober van onze Back 2 School actie. Voor een kinderbril met glazen op sterkte betaal je dan een voordelige pakketprijs van €169*. Kom dus snel de kindercollecties van Tète à Lunettes, Very French Gangsters, Bambinocle, Anne & Valentin kids, Komono… ontdekken. Zo kan het schooljaar in stijl van start gaan! Goed begonnen, is half gewonnen.

Zit jouw hartendief reeds op de middelbare schoolbanken of is hij/zij student aan de hogeschool of universiteit? Ga dan zeker een kijkje nemen bij Frames and Faces, onze concept store voor jongeren in hartje Deinze. Probeer er hippe en betaalbare brillen van merken als Komono, Ba&sh, Dick Moby of Simple. Ook daar geniet je van in september en oktober van een voordelige studentenactie! Just saying…

 

Back 2 School actie bij optiek Lammerant: kinderbril + glazen vanaf €169

 

Brillenglazen met blauwfilter

De laatste jaren verdwijnt het klassieke schoolbord naar de achtergrond. Meer en meer scholen maken gebruik van een interactief ‘smartboard’. Ouders geven almaar vaker aan dat hun kinderen klagen van vermoeide ogen. Net als andere digitale toestellen zoals een smartphone of laptop, zendt zo’n smartboard blauw licht uit.

Tegenwoordig bestaan er brillenglazen die dat blauwe licht gedeeltelijk filteren. De brillendrager ervaart een rustiger en relaxed zicht. Vraag ernaar in de winkel!

*Actie geldig vanaf 01/09/21 t.e.m. 31/10/21 op geselecteerde merken, voor jongeren t.e.m. 25 jaar of op vertoon van studentenkaart. Alle info en voorwaarden in de winkel.