Black Friday = 25% korting op zonnebrillen

Vrijdag 25 november is het opnieuw Black Friday! Daarom scoor je vanaf vrijdag 18/11 tot en met maandag 28/11 jouw favoriete zonnebril aan 25% korting. Deze korting geldt zowel online als in de winkel.

Black Friday = 25% korting op zonnebrillen

Black Friday is hét perfecte moment om een van onze vele designer zonnebrillen met een fikse korting op de kop te tikken. Vanaf vrijdag 18/11 tot en met Cyber Monday 29/11 krijg je 25% korting op alle zonnebrillen. Zo hoef je niet halsoverkop te beslissen.

Op de webshop ontdek je de mooiste zonnebrillen van onder andere Fendi, Celine, Dior, Isabel Marant, Chloé of Tom Ford. Ga je voor een van de nieuwste Gucci sunnies of een glamoureus exemplaar van Jimmy Choo? Neem gerust de tijd en snuister even door ons online aanbod. Enkele zonnebrillen gezien die je bevallen? Dan ben je altijd welkom om deze in de winkel te komen passen.

Kan je niet langer wachten… Heb je op Instagram al een exemplaar gespot dat je gewoonweg moet hebben? Rep je als de bliksem naar onze webshop of kom langs in de winkel.

Black Friday = 25% korting op zonnebrillen - Optiek Lammerant

Hoe krijg je die Black Friday korting?

Geef tijdens het afrekenen de promocode blackfriday in. De korting wordt automatisch toegepast. Je hebt steeds recht op 14 dagen retour & onze Belgische klantjes genieten bovendien van gratis verzending.

Black Friday musthaves

Black Friday, dat is…
A. Jezelf verwennen met een kwalitatieve zonnebril! Eerst en vooral omdat je’t verdient, maar ook omdat zo’n zonnebril langer meegaat en dus een duurzame keuze is.
B. Uitkijken naar een origineel (kerst)cadeau
C. Beide!

Vanaf Black Friday tellen we af naar de feestdagen. Een periode gevuld met lekker eten, gezellig samenzijn, het uitdelen van cadeautjes en feestgedruis! Verstop je slaperige ‘party eyes’ achter een stijlvolle zonnebril. ? Het perfecte item om je look helemaal af te maken en niemand die ziet dat je tot in de vroege uurtjes staan dansen hebt.

Happy shopping!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven