Black Friday = 25% korting op zonnebrillen

Vrijdag 24 november is het opnieuw Black Friday! Vanaf vrijdag 24/11 tot en met maandag 27/11 scoor je jouw favoriete zonnebril aan 25% korting. Deze korting geldt zowel online als in de winkel.

Black Friday = 25% korting op zonnebrillen

Black Friday is hét perfecte moment om een van onze vele designer zonnebrillen met een fikse korting op de kop te tikken. Vanaf vrijdag 24/11 tot en met maandag 27/11 krijg je 25% korting op alle zonnebrillen.

Op de webshop ontdek je de mooiste zonnebrillen van onder andere Fendi, Celine, Dior, Isabel Marant, Chloé of Tom Ford. Ga je voor een van de nieuwste Gucci sunnies of een glamoureus exemplaar van Jimmy Choo?

Neem gerust de tijd en snuister even door ons online aanbod. Meerdere zonnebrillen gezien die je bevallen? Dan ben je altijd welkom om deze in de winkel te komen passen.

Kan je niet langer wachten… Spotte je op Instagram al een exemplaar dat je gewoonweg moet hebben? Rep je als de bliksem naar onze webshop!

Black Friday = 25% korting op zonnebrillen - Optiek Lammerant

Hoe krijg je die Black Friday korting?

Geef tijdens het afrekenen de promocode blackfriday in. De korting wordt automatisch toegepast. Je hebt steeds recht op 14 dagen retour & onze Belgische klantjes genieten bovendien van gratis verzending.

Black Friday musthaves

Hieronder ontdek je enkele van onze favoriete zonnebrillen. Vragen over een bepaald product? Wij zijn vlot telefonisch bereikbaar op 093862273 of stuur ons een berichtje via Instagram.

Black Friday = 25% korting op zonnebrillen - Optiek Lammerant

‘t is the season

Black Friday, dat is…
A. Jezelf verwennen met een kwalitatieve zonnebril! Eerst en vooral omdat je ‘t verdient, maar bovenal omdat zo’n zonnebril langer meegaat en dus een duurzame keuze is. Eentje waar je vast jarenlang plezier aan beleeft.
B. Uitkijken naar een origineel (kerst)cadeau om jouw ‘lucky one’ mee te verrassen.
C. Eindelijk die gedroomde zonnebril bemachtigen aan een interessant prijskaartje! 😉

Niet alleen is een zonnebril het perfecte accessoire om je look helemaal af te maken… Het is bovendien een handig item om die slaperige ‘party eyes’ mee te verbergen! Niemand die ziet dat je tot in de vroege uurtjes staan dansen hebt.

Want jawel, vanaf Black Friday tellen we af naar de feestdagen. Een periode gevuld met lekker eten, gezellig samenzijn, het uitdelen van cadeautjes… Shoppen maar!

Black Friday = 25% korting op zonnebrillen - Optiek Lammerant
Black Friday = 25% korting op zonnebrillen - Optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven