15/11/2021Black Friday = 25% korting op zonnebrillenBLACK FRIDAY

15/11/2021
Black Friday = 25% korting op zonnebrillen

26 november is het opnieuw Black Friday! Daarom scoor je vanaf vrijdag 19/11 tot en met maandag 29/11 jouw favoriete zonnebril aan 25% korting. Deze Black Friday korting geldt zowel online als in de winkel.

Black Friday = 25% korting op zonnebrillen

Black Friday is hét perfecte moment om een van onze vele designer zonnebrillen met een fikse korting op de kop te tikken. Kan je niet langer wachten… dan heb je geluk! Vanaf vrijdag 19/11 tot en met Cyber Monday 29/11 krijg je 25% korting op alle zonnebrillen. Rep je als de bliksem naar onze webshop of kom langs in de winkel.

Zowel online als in de winkel ontdek je steeds de nieuwste zonnebrillen van onder andere Fendi, Dita, Dior, Balenciaga, Bottega Veneta of Tom Ford. Ga je voor een van de nieuwste Gucci sunnies of een glamoureus exemplaar van Jimmy Choo? De collecties van Celine, Chanel, Dior en Fendi zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel. Aarzel niet ons te contacteren!

Hoe krijg je die korting? Geef tijdens het afrekenen de code BLACKFRIDAY in.

Naar de webshop

PS: steeds gratis verzending in België en recht op 14 dagen retour.

Black Friday musthaves

Black Friday, dat is…

  • A. Jezelf verwennen (want je verdient het!)
  • B. Uitkijken naar een origineel (Kerst)cadeau
  • C. Beide!

Vanaf Black Friday tellen we af naar de feestdagen. Een periode gevuld met lekker eten, gezellig samenzijn, het uitdelen van cadeautjes en feestgedruis! Verstop je slaperige ‘party eyes’ achter een stijlvolle zonnebril. 😉 Het perfecte item om je look helemaal af te maken en niemand die ziet dat je tot in de vroege uurtjes staan dansen hebt.

Check hier alvast enkele musthave zonnebrillen voor dames en heren. Ook op onze Instagram feed kan je wat inspiratie opdoen. Je weet wat ze zeggen…. Buy now or cry later!

Happy shopping!

Team Lammerant

COVID update: Vanaf heden is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Uiteraard is dit nog steeds mogelijk via het onderstaande formulier.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan telefonisch contact op via 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & reeds geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak nog mogelijk is.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.