Krijg in december een restaurantbon cadeau

December is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant. Bij aankoop van (zonne)bril of lenzen krijg je een restaurantbon cadeau!

Restaurantbon cadeau

December is steevast een feestmaand bij optiek Lammerant! Zeker nu we ons 65-jarig bestaan mogen vieren. De hele maand december krijg je, bij aankoop van een (zonne)bril, brillenglazen of contactlenzen, een restaurantbon cadeau.*

We hebben maar één voorwaarde: count the memories, not the calories! 😉

290 m2 aan brillenmode

Bij de zoektocht naar de perfecte bril spelen heel wat factoren een rol. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welk montuur bij welk gezicht past. Bovendien kan je kiezen uit maar liefst 290m2 brillenmode of ruim 30 brillenmerken. Dat gaat van designermerken als Tom Ford, Chanel, Chloé en Celine tot typische brillenlabels zoals het Belgische Theo, de vederlichte titanium frames van Lindberg of de karaktervolle monturen van Emmanuelle Khanh of Ahlem.

Inspiratie opdoen in afwachting van jouw bezoek aan de winkel? Neem dan zeker een kijkje op Instagram of Facebook voor jouw wekelijkse dosis brillenmode, leuke acties en de mooiste trends!

*Bij aankoop van een (zonne)bril, brillenglazen of contactlenzen met een minimum aankoopwaarde van 50 euro.
December = restaurantbon cadeau - optiek Lammerant
December = restaurantbon cadeau - optiek Lammerant

Opendeurweekend december

Genieten van een hapje en een drankje terwijl je de nieuwste brillenmode ontdekt? Kom dan langs tijdens de opendeurdagen op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december. Zo kan je 2024 inzetten met een gloednieuwe look!

Openingsuren tijdens de opendeurdagen:
Vrijdag 15 december: 9u – 12u30 & 13u30 – 18u
Zaterdag 16 december: 9u – 18u
Zondag 17 december: 10u – 17u

Misschien kan het geen kwaad om dan ook eens een controle van jouw visus in te plannen? Maak online jouw afspraak voor een oogmeting en/of het kiezen van een nieuwe bril.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven