Lievens 3 favoriete zonnebrillen: Prada, Dita & Persol

Lievens 3 favoriete zonnebrillen

1. PRADA

Prada pakt de – vaak te opvallende – camouflage print met stijl aan. Ik was meteen fan van deze zonnebril! Mat grijze kleurschakeringen zorgen ervoor dat hij zacht overkomt op het gezicht. Deze zonnebril bestaat ook in zwart en havana bruin. Iets klassieker van look dus, al zorgt het subtiele dubbele brugje voor een stoerdere touch. Prada is erin geslaagd om met een klassiek herenmodel jezelf een hippe look aan te meten. En dit voor de prijs van 230,00 euro.

2. DITA VOYAGER

Het merk DITA werd opgericht door John Juniper en Jeff Solorio in Los Angeles in 1995. Hun missie: innovatieve, fijn afgewerkte brillen en zonnebrillen met een unieke look and feel creëren. En dat is nu net de reden waarom we dit merk hebben opgenomen in ons aanbod. Ik vind het model ‘Voyager’ een prachtig herenmodel. Niet alleen om z’n naam, maar vooral door de eerder gewaagde kleurencombinatie van mat donkergrijs met gouden accenten.

Deze Dita zonnebril is vervaardigd uit een titanium front, met een neusbrug met ruitvormig diamant patroon. Datzelfde motief zien we terugkomen in de fijne gouden branches. Een heel zakelijke, elegante heren zonnebril voor mannen met klasse.

[lammerant_products_feed ids=”11477, 11471″ columns=”2″]

3. PERSOL 3159-S

Persol blijft hét iconische ‘made in Italy’ zonnebrillenmerk bij uitstek. Het merk blijft trouw aan zijn tijdloze design en kunstminnende kwaliteit. Het model 3159-S is een kunststof zonnebril in pilootvorm, met een dubbele brug in metaal. Die combinatie benadrukt de retro-look van het model. Een zonnebril voor de durvers onder ons: mannen die een look willen die je niet op iedere hoek van de straat opmerkt. Kom nu deze hedendaagse interpretatie van de jaren ’70 ontdekken in de winkel!

Lieven

Winkelwagen
Scroll naar boven