Linda Farrow lente/zomer 2017: een knipoog naar de 70’s

Vrouwelijk en stijlvol. Voor de lancering van hun lente/zomer 2017 campagne slaat brillenmerk Linda Farrow de handen ineen met 4 fashion influencers.

Linda Farrow lente/zomer 2017 eyewear campaign

Deze zomer combineert Linda Farrow verguld titanium met zachte dégradé zonneglazen. De oversized ontwerpen baden in een nostalgische sfeer geïnspireerd door een ‘decade of decadence’. Jawel, de jaren ’70. Denk: Studio 54, internationale jetset, beruchte feestjes en vrouwen met een uitgesproken stem. Verwacht je dus aan ultravrouwelijke zonnebrillen, ronde en aviator modellen en een stevige dosis GLAMOUR!

Voor deze nieuwe collectie sloeg Farrow de handen ineen met 4 modieuze influencers: Negin Mirsaleh, Elena Perminova, Nicole Warne en Leaf Greener. Fotograaf Mariano Vivanco vereeuwigde de samenwerking in een reeks romantische campagnebeelden.

Maak kennis met de bloggers achter deze unieke collab!

NEGIN MIRSALEHI

Fashion- en lifestyleblogger Negin Mirsalehi is gekend voor haar vrouwelijke en relaxte stijl – en prachtige haren uiteraard. Met een slordige 3 miljoen Instagram-volgers heeft Negin een trouwe fanbase. Zelf omschrijft ze haar stijl als ‘vintage en cool’. Samen met Linda Farrow heeft Negin een vintage-geïnspireerde dégradé zonnebril ontworpen.

Elena Perminova

Model Elena Perminova is steevast een frontrow gast bij de shows van alle grote modehuizen en sierde ontelbare covers van internationale modetijdschriften. Naast haar modellenwerk is ze oprichtster van SOS by Lena Perminova, een liefdadigheidsfonds waarvan alle opbrengsten naar zieke kinderen gaan. Een beauty met een hart. Lena ontwierp een paar statement black sunnies, een item dat zeker niet mag ontbreken in je garderobe!

Nicole Warne

Je kent haar misschien wel onder de naam Gary Pepper Girl. De glamoureuze Japanse/Zuid-Koreaanse blogger ontwikkelde samen met Linda Farrow een metalen, oversized zonnebril. 

‘My style is quite minimal, classic and feminine. I love women who look effortlessly chic, yet polished.’

Leaf Greener

Stylist en fashion reporter Leaf Greener fungeert als een brug tussen de Chinese en westerse mode-wereld. Via sociale media en publicaties voor modemagazines probeert ze jonge ontwerpers een kans te geven. Leaf: ‘Ik hield altijd al van de ronde 70’s inspired zonnebrillen, maar het spiegeleffect op de zonneglazen maakt ze helemaal up-to-date!’

Ontdek hieronder al een preview van de zonnebrillen of kom ze simpelweg proberen in de winkel!

Winkelwagen
Scroll naar boven