Bekijk nu ons magazine herfst/winter 2020

Magazine herfst/winter 2020

Doorheen ons gloednieuwe magazine ontdek je dé musthave brillentrends voor winter 2020 en zomer 2021. Zo kunnen we niet langer ontkennen dat massieve, vierkante brillen de collecties overnemen.  Voortrekkers van deze stijl zijn uiteraard Celine en Gucci, die al een aardige reputatie hebben opgebouwd met hun robuuste creaties. Ook andere merken, zoals Moncler, Fendi en Bottega Veneta blijven niet achter.

Maar wees gerust, als je niet zo’n fan ben van die zware monturen, dan zijn er gelukkig ook heel wat brillen in fijn metaal. Dat blijft een stijl die niet snel van het toneel zal verdwijnen. Dus waarom geen vierkante bril, maar wel in een verfijnde uitvoering? Wij helpen je graag de juiste keuze maken, want niet ieder gezicht staat met een vierkante bril. Kies daarom, los van de seizoensgebonden trends, steeds een montuur die helemaal past bij je karakter en stijl.

Inspiratie opdoen? Dan stellen we voor dat je ons magazine doorbladert… Meer woorden moeten we er niet vuil aan maken 😉

290m2 brillenmode & service

Benieuwd welke bril het best bij jou past? Heb je meer vragen omtrent je brilglazen of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Wij helpen je graag verder. Maak onderaan deze pagina meteen jouw afspraak voor een oogmeting en/of kiezen van een nieuwe bril.

Wil je op de hoogte blijven van onze komende acties, events en nieuwste musthaves? Volg optiek Lammerant op Facebook en Instagram.

Veel kijk- en leesplezier!

Team Lammerant

 bekijk het magazine 

Winkelwagen
Scroll naar boven