(Après-) Ski met Moncler Lunettes

De nieuwe Moncler Lunettes skibrillen belichamen de stijl en kwaliteit van het iconische merk. De laatste skicollectie, voor zowel mannen als vrouwen, kenmerkt zich door een minimalistische en sportieve look.

Moncler skibrillen & zonnebrillen

Echte designfreaks kunnen de exclusieve lederen skibrillen vast smaken. Geïnspireerd door de vintage skibril uit de jaren ’70, is de Moncler ML0046 een parel voor het oog. Het model is afgewerkt met lederen zijflappen en het iconische Moncler logo.  Oh, en er de skibril is verkrijgbaar in zilveren of mat zwarte uitvoering! Je gaat zonder twijfel in stijl de skipiste op 😉
Ga je voor een sobere look dan is de sportieve reeks vast jouw ding! Een eenvoudig, maar elegant ontwerp maakt deze skibrillen echt tijdloos. De gebogen vorm beschermt je ogen tegen de zon, wind of opwaaiende sneeuw. Het kleurenpalet bestaat uit levendige kleuren zoals blauw of roze, maar ook traditionele kleuren als havana of zwart.

een origineel geschenk

Op zoek naar het perfecte geschenk of staat er een skitrip op de agenda? Kom snel deze nieuwe Moncler zonnebrillen en skibrillen ontdekken in de winkel!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, mooiste collecties & onze acties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Je ontvangt ongeveer 2-maandelijks een update 🙂
Winkelwagen
Scroll naar boven