Maak kennis met 3 gloednieuwe Theo brillenreeksen

Dit najaar breidt de Theo brillenfamilie uit met 3 gloednieuwe reeksen! Maak kennis met Racetracks, Mellow Patatoes en Pinballs.

Theo brillen winter 2022

Een wilde rit

Beginnen doen we met de ‘Racetracks’ collectie. Laat de motor maar brullen, de race kan beginnen! Deze brillenreeks dankt haar ontwerp aan het parcours van bekende racebanen als Le Mans, Monza of Daytona. De simpele lijnen lopen in een oneindig circuit rond het gezicht. Uiteraard kregen deze Theo brillen ook een knallend kleurtje.

Hou je stevig vast, want het wordt een wilde rit! We scheren ‘ful gaz’ over het rechte stuk, om dan meteen door een spectaculaire bocht te vliegen. Klaar voor een tweede ronde? Daar komt de finish al!

Josfien koos hier voor een kleurrijke bril uit de ‘Racetracks’ familie. Lees zeker verder want daar spot je ook zaakvoerder Lieven met een Theo bril uit de ‘Pinballs’ collectie.

3 nieuwe Theo brillen voor winter 2022 - Optiek Lammerant
3 nieuwe Theo brillenreeksen voor winter 2022 - Optiek Lammerant

Een Theo bril naar jouw smaak

De nieuwste potato brillenreeks van Theo staat in het teken van verschillen. Verschillende vormen, kleuren, smaken, karakters… Kan jij je voorstellen dat je elke dag hetzelfde eet? Waarschijnlijk niet.

Achter de schermen werken heel wat mensen aan het creëren van een perfect product, hetzij een smeuïge aardappel of een kleurrijke bril. Zo zijn maar liefst 35 mensen betrokken bij de productie van één van deze Theo monturen. Eenvoud wordt vaak gevonden door complexiteit. Achter de ongedwongen schoonheid van dit ontwerp schuilt een geavanceerd proces: een combinatie van handwerk en automatische productie.

Het resultaat is een menu van milde, toegankelijke smaken waarin je zeker een Theo naar jouw zin zal vinden. Welke aardappel kan vandaag jouw honger stillen?

Flipper op!

Het leven lijkt soms verdacht veel op een spelletje flipperkast. Bumpers, spinners en kickers schieten je van de ene uitdaging naar de andere, terwijl licht en geluid om aandacht schreeuwen. Waar moet je kijken? Waar ga je heen? Net als je de controle dreigt te verliezen, schiet je de bal door de ramp. Je krijgt een paar seconden om op adem te komen. Handen terug op de speelknoppen en gaan!

De intrigerende eigenschappen van de flipperkast inspireerden deze ‘Pinballs’ familie. Het veelkleurige acetaat is een subtiele knipoog naar het flitsende speelveld van zo’n flipperkast. Herken je in het onderste titanium gedeelte de ramp? Of de flipper op beide veertips van de bril?

Deze Theo brillen zelf ontdekken?

Wij zijn in elk geval helemaal gek op deze onwijs goed uitgedachte brillenreeksen! Zelf proberen? Kom de nieuwe Theo brillen voor herfst/winter 2022 nu ontdekken in de winkel van optiek Lammerant. Wij begeleiden je met veel plezier bij je keuze.

Meer inspiratie? Volg ons dan zeker op Instagram!

3 nieuwe Theo brillen voor winter 2022 - Optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven