Akoni brillen

Hecht je veel belang aan tijdloos design met een hoogstaande afwerking? Elke Akoni bril herken je meteen aan de uitgekiende details. Zoom maar eens in op de veren of de hoekstukken van de montuur. Die typerende eigenschappen zijn een subtiele knipoog naar de verfijnde afwerking van polshorloges of schrijfinstrumenten.

Een Akoni bril staat synoniem voor uitzonderlijk design met een onvergelijkbare kwaliteit. De designers – vroeger aan de slag bij Dita – brengen een perfecte blend tussen schoonheid en functionaliteit, tussen de designer en de ingenieur.

Duurzame brillen die een leven lang mee gaan

Akoni kiest bewust voor tijdloos design gemaakt uit hoogstaande materialen. Zo gebruikt men ijzersterk, maar vederlicht Japans titanium. Een kwalitatieve bril functioneert niet alleen beter, maar ziet er gewoonweg langer goed uit. Hoe langer een product meegaat, hoe milieuvriendelijker.

Maar het Zwitsere brillenmerk gaat nog een stapje verder. Zo ontwikkelde het ‘Akoni Zylacetaat’, een soort acetaat gemaakt uit hernieuwbare bronnen als hout en katoen. Zelfs de etui is gemaakt uit gerecycleerd leer, dat van 10 oude tuinhandschoenen om precies te zijn. 

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen & samen te werken met Japanse meester-ambachtslieden, streeft Akoni ernaar om ‘s werelds beste opticiens en meest veeleisende consumenten tevreden te stellen.

Toont het materiaal na enkele jaren sporen van slijtage? Dan kunnen wij je Akoni bril opnieuw polijsten of opblinken, waarna ie er weer als nieuw uitziet.

Akoni brillen & duurzame monturen - Optiek Lammerant Deinze
Akoni brillen & duurzame monturen - Optiek Lammerant Deinze
Akoni brillen & duurzame monturen - Optiek Lammerant Deinze
Akoni brillen & duurzame monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Akoni brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven