Bambinocle kinderbrillen

Deze Franse kindercollectie staat bekend voor z’n toffe designs en kleurrijke materialen. De kinderbrillen van Bambinocle zijn geschikt voor baby’s en kinderen tot twaalf jaar. De veren zijn aangepast aan de leeftijdscategorie om optimaal comfort te bekomen. Bij het afhalen van de bril, krijgt elk kind een coole box met een mooie etui en leuk geschenkje in!

Baby steps

Het leren dragen van een bril is voor baby’s niet altijd even eenvoudig. Om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, bieden we Bambinocle aan. Deze monturen zijn gemaakt van TR90. Een thermoplastisch materiaal dat flexibel, licht en duurzaam is. Een voor een belangrijke kwaliteiten voor een kinderbril. Want die moet uiteraard tegen een stootje kunnen!

Daarnaast moet een bril perfect op het gezicht passen. Ook daar weet dit stoere brillenmerk raad mee. Dankzij de speciale Bambinocle kinderbrillen met verlaagde neusbrug, kunnen we elk kind van een bril voorzien. Bij de allerkleinsten is de neusbrug nog niet voldoende ontwikkeld en is een alternatief model noodzakelijk. Kom langs in de winkel, dan vinden we samen de perfecte kinderbril voor jouw spruit.

Bambinocle kinderbrillen voor baby's en kleuters - Optiek Lammerant Deinze
Bambinocle kinderbrillen voor baby's en kleuters - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een leuke kinderbril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Bambinocle brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven