Emmanuelle Khahn brillen

Volledig geïnspireerd door de huidige maatschappij in de jaren 60, ontwikkelt Emmanuelle Khahn een sprekende brillencollectie in het teken van de vrouw. Mode wordt minder functioneel en de vrouw treedt meer op de voorgrond. Haar brillen schreeuwen vrijheid, kracht en een tikkeltje lef uit.

Groot, groter, grootst!

De Emmanuelle Khahn brillen vallen op dankzij hun ongezien volume. Verwacht je aan zowel elegante, als stoere brillen met een zwaar kader. De Emmanuelle Khanh collectie bestaat voornamelijk uit oversized modellen gemaakt van acetaat. Hier en daar spotten we een eigenwijze combinatie van acetaat met metaal, steeds met die typerende signature look. Ook kleur ontbreekt niet. Zowel warme tortoise of gevlekte prints, als fellere kleurtjes komen aan bod.

Tip: combineer je Emmanuelle Khanh bril met een massieve brillenketting met schakels. Zo maak je jouw look helemaal af! Op de webshop ontdek je heel wat leuke exemplaren.

Emmanuelle Khahn brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Emmanuelle Khanh brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven