Hoet brillen

Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling bracht Belgisch brillenmerk Hoet hun 3D laser-geprinte brillen uit titanium, genaamd Couture, op de markt. De 3D-techniek biedt een aantal ongekende mogelijkheden qua vormgeving en is bovendien – niet onbelangrijk – milieuvriendelijk. Er is amper verspilling van grondstoffen, er worden geen voorraden aangelegd en de bewuste consument gaat naar huis met een ecologisch, sociaal en ethisch verantwoord product.

3D laser-geprinte brillen in titanium

Wist je dat het maar liefst 9 uur duurt om 1 Hoet ‘Couture’ bril te printen? Tijdens het 3D laser-printen wordt titanium poeder verwarmd tot zo’n 1600 graden. Ieder frame bestaat uit meer dan 3000 laagjes. De Hoet ‘Costume’ reeks, gelanceerd enkele jaren na de start van de Couture brillen, combineert een polyamide basis met een geprint voorstuk in titanium.

Je ontdekt alle modellen in de winkel, waar we ze nadien voor jou op maat laten printen. En dat is niet alles: jij kan bovendien kiezen om jouw naam – of roepnaam, geboortedatum… –  in de veren van de bril te laten graveren.

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Hoet brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven