Ray-Ban brillen

De geschiedenis van Ray-Ban begon in 1936, toen fabrikant Bausch & Lomb van de Amerikaanse luchtmacht het verzoek kreeg een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Die zogenaamde ‘Aviator’ zonnebril kwam een jaar later ook voor het grote publiek op de markt. En dat was meteen een schot in de roos. Tot op vandaag is de aviator zonnebril een van dé populairste Ray-Ban monturen. Het brillenmerk kreeg later de toepasselijke naam Ray-Ban, letterlijk ‘stralen bannen’.

Hippe brillen voor jongeren

Ray-Ban bouwde het succes van de Aviator verder uit. Het merk biedt heel veel leuke brillen, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Klassieke zwarte en bruine kleuren blijven de toon zetten, maar worden op de voet gevolgd door groene en blauwe kleurschakeringen. Ray-Ban trekt duidelijk de kaart van jongeren en ontwerpt speciaal voor hen hippe, ronde monturen. Met een Ray-Ban bril ben je helemaal on trend!

Bij optiek Lammerant shop je enkel de Ray-Ban zonnebrillen, voor de laatste optische brillen verwijzen we jou graag door naar onze concept store Frames and Faces. Je vindt er betaalbare brillen voor jong & oud.

Ray-Ban brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Ray-Ban brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Ray-Ban brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven