Jimmy Choo

Jimmy Choo

JIMMY CHOO brillen

In 1996 begint het verhaal van Jimmy Choo. De ontwerper opent op dat moment z’n eerste, kleine boetiek met schoenen in Oost-Londen. Na een passage in Sex and The City en een feature in Vogue werd Jimmy Choo al snel gekroond tot een waar accessoire icoon. Het was niet meer dan logisch dat de ontwerper zijn aandacht richtte op een eigen (zonne)brillencollectie voor vrouwen.

Glitter & glamour

Jimmy Choo brillen en zonnebrillen herken je aan hun verfijnde, elegante stijl. Het merk blijft trouw aan ingetogen kleurenpaletten: zachte bruin- en havanatinten, helder grijs, zacht roze of sober zwart. Mag het toch wat meer zijn? Dan zijn er ook brillen afwerkt met glitterende branches, subtiel geplaatste metallic studs of strass steentjes. Iedere bril is tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij hun harmonieuze vorm en prachtige accenten geven ze jouw gezicht een extra vrouwelijke touch.

Een van Choos musthave sunnies is de ronde Andie zonnebril. De Andie zonnebril herken je aan z’n ronde vorm afgewerkt met een glitterscherm aan de zijkant. Ontdek de nieuwste Jimmy Choo sunnies steeds in onze webshop!

 Shop Jimmy Choo zonnebrillen