Oogmeting

Oogmeting

Optiek Lammerant beschikt over de nieuwste apparatuur voor het afnemen van verschillende oogonderzoeken. We volgen alle technische innovaties op de voet om jou op de best mogelijke manier op te volgen en te adviseren. Aan de hand van een oogmeting, diverse onderzoeken of tests, kunnen wij jou een optimaal en comfortabel zicht aanmeten.

oogmeting & polatest

Test je nachtzicht

Heel wat mensen – ook brillendragers – merken dat hun zicht afneemt als het schemerig of donker is. Het goed zien van contrast, diepte en kleur wordt lastig. Vooral in het verkeer kan dit hinderlijk en zelfs gevaarlijk zijn. Gelukkig is onscherp nachtzicht eenvoudig te verhelpen door middel van een nachtzichtmeting.

Ontdek hier hoe het werkt!

Maak een afspraak

Maak hier jouw afspraak voor een oogmeting, polatest of het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril. In de winkel geven we je graag meer uitleg over het brillenglas dat best past bij je activiteiten, sterkte en montuur. Wil je unifocale of multifocale contactlenzen proberen? Ook dan helpen wij je met plezier op weg.

Opgelet: Heb je een zwaardere sterkte en wens je een nieuwe oogmeting? Draag die dag geen contactlenzen, maar een bril en kom – als het kan – zo vroeg mogelijk. Draag je harde lenzen en moeten deze aangepast worden? Zorg dan dat je zeker 2 weken een bril draagt. Zo zijn we zeker dat de nieuwe meting correct is.

Sinds 2 november zijn er aangepaste richtlijnen om jouw bezoek aan onze winkel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij werken vanaf heden, volgens onze normale openingsuren, verplicht op afspraak. Bedankt voor jullie begrip.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.