Oogmeting

Oogmeting

Optiek Lammerant beschikt over de nieuwste apparatuur voor het afnemen van verschillende oogonderzoeken. We volgen alle technische innovaties op de voet om jou op de best mogelijke manier op te volgen en te adviseren.

Aan de hand van onderstaande oogmetingen, onderzoeken of tests, kunnen wij jou een optimaal en comfortabel zicht aanmeten.

Test je nachtzicht

Veel mensen – brildragers en niet-brildragers – merken dat hun zicht afneemt als het schemerig of donker is. Het goed zien van contrast, diepte en kleur wordt lastig. Vooral in het verkeer kan dit hinderlijk en zelfs gevaarlijk zijn. Gelukkig is onscherp nachtzicht eenvoudig te verhelpen.

Ontdek hier hoe!

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.