Balenciaga

Balenciaga

Balenciaga zonneBRILLEN

Het luxemerk Balenciaga is opgericht door de Spanjaard Cristóbal Balenciaga. In1917 opende hij z’n eerste winkel in San Sebastian. De Spaanse burgeroorlog verplichtte hem uit te wijken naar Parijs. Zijn creaties waren al snel geliefd en vielen op door hun eenvoud en snit, bijzondere stoffen, gewaagde kleurencombinaties en Spaanse invloeden. Met ontwerpen zoals de losse ‘sack dress’ druiste Cristóbal Balenciaga in tegen het vrouwelijke silhouette van die tijd, de zogenaamde wespentaille.

Oui, c’est excentrique

Latere ontwerpers zorgden voor een frisse wind en combineerden de originele haute couture met een goede portie street style. De coconvorm werd groter aangepakt en resulteerde in opgeblazen donsjacks en ook de Triple S sneaker zorgde voor de nodige opschudding. Maar net dat maakt het typisch Balenciaga: heerlijke atypisch en soms wat excentriek. En dat geldt ook voor de Balenciaga zonnebrillen. Zo spotten we uitdagende cat-eye sunnies, opvallende logo’s en verwijzingen naar de couture lijn.

Koop de nieuwste Balenciaga zonnebrillen online of probeer ze in de winkel van optiek Lammerant.

Shop Balenciaga zonnebrillen

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.