Jimmy Choo

Jimmy Choo

ABOUT JIMMY CHOO

In 1996 begint het verhaal van Jimmy Choo. De ontwerper opent op dat moment z’n eerste, kleine boetiek met schoenen in Oost-Londen. Na een passage in Sex and The City en een feature in Vogue werd Jimmy Choo al snel gekroond tot een waar accessoire icoon. Het was niet meer dan logisch dat de ontwerper zijn aandacht richtte op een eigen bril- en zonnebrilcollectie voor vrouwen.

JIMMY CHOO zonneBRILLEN

Jimmy Choo brillen en zonnebrillen herken je aan hun verfijnde, elegante stijl. Het merk blijft trouw aan ingetogen kleurenpaletten: zachte bruin- en havanatinten, helder grijs, zacht roze of sober zwart. Iedere zonnebril is tot in de puntjes afgewerkt. Prachtige accenten zoals glitter, strass of Swarovski kristallen geven jou een extra vrouwelijke touch.

Twee musthave sunnies voor deze zomer zijn de Andie en Vivy. De Andie zonnebril herken je aan z’n ronde vorm afgewerkt met een glitterscherm aan de zijkant. De Vivy zonnebril heeft een tijdloze ronde vorm, inclusief clip-on bezet met schitterende Swarovski kristallen. Chique of sober, de clip kan je er gemakkelijk afhalen en opsteken. Ontdek de Jimmy Choo sunnies ook in onze webshop!