Persol

Persol

PERSOL zonneBRILLEN

Persol staat voor puur Italiaans vakmanschap! De naam Persol is afgeleid van “Per il Sole”, Italiaans voor “’voor de zon’”. In 1917, in de stad Turijn, begint fotograaf en opticien Giuseppe Ratti met het vervaardigen van zonneglazen voor piloten. Zijn ambitie is om hen te beschermen tegen licht, zon, weer en wind. Het succes laat niet op zich wachten en de ‘Protector’ zonnebril wordt al snel de favoriet van de strijdkrachten en piloten van de Italiaanse luchtmacht.

Het merk begon zo aan z’n avontuur met het ontwerpen van zonnebrillen, maar brengt tegenwoordig ook optische monturen op de markt.

Persol, 100% Italiaans vakmanschap

Elke Persol zonnebril wordt vakkundig met de hand vervaardigd en straalt de stijlvolle Italiaanse sfeer uit die zo kenmerkend is voor het merk. De brillen zijn onder andere te herkennen aan het massieve metalen scharnier in de vorm van een Romeins zwaard. De unieke ‘Meflecto’, een techniek waardoor de monturen flexibel zijn en de druk op de slaap vermindert, maakt Persol brillen en zonnebrillen een technisch hoogstandje.

Persol biedt een breed scala van verschillende stijlen aan. Een hippe montuur of bril met tijdloze en elegante uitstraling? Vooral de mannen vinden dan zeker hun ding in deze collectie!

Verschillende filmiconen schitterden op het scherm met een Persol zonnebril: Pierce Brosnan en Daniel Craig lieten zich van hun beste kant zien in de Bond films, maar ook Tom Cruise en Steve McQueen gaven het merk mee faam. De gelimiteerde heruitgaves van de Steve McQueen zonnebril is dan ook steeds een gigantisch succes.

 Shop Persol zonnebrillen 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.