Ray-Ban

Ray-Ban

Ray-Ban brillen

De geschiedenis van Ray-Ban begon in 1936, toen fabrikant Bausch & Lomb van de Amerikaanse luchtmacht het verzoek kreeg een zonnebril voor piloten te ontwerpen. De zogenaamde ‘Aviator’ kwam een jaar later ook voor het publiek op de markt en was meteen een schot in de roos. Het brillenmerk kreeg later de toepasselijke naam Ray-Ban, letterlijk ‘stralen bannen’.

hippe brillen voor jongeren

Ray-Ban bouwde het succes van de Aviator verder uit. Het merk ontwerpt tot op de dag van vandaag hippe zonnebrillen waarvan enkele intussen echte klassiekers zijn. Denk maar aan de Wayfarer, de Clubmaster, de populaire Round Metal zonnebril… Tijdloze vormen die ieder seizoen in een nieuw jasje gestoken worden. Ray-Ban trekt duidelijk de kaart van jongeren en ontwerpt speciaal voor hen hippe, ronde monturen om mee uit te pakken.

 Shop Ray-Ban zonnebrillen 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.