Saint Laurent

Saint Laurent

SAINT LAURENT zonneBRILLEN

Yves Saint Laurent ging op z’n zeventiende aan de slag bij Dior. Hij groeide er uit tot een ontwerper met een typerende stijl en werd uiteindelijk hoofdontwerper van het modehuis. In 1960 richtte Saint Laurent zijn eigen modehuis Yves Saint Laurent – YSL op. Een beslissing die hem geen windeieren legde. Saint Laurent verwierf heel wat bekendheid met de beatnik look, smalle broeken en introduceerde het broekpak voor vrouwen. 

Saint Laurent zonnebrillen herken je aan hun minimalistische designs. De brillencollectie bevat heel wat klassieke vormen, al pakt het modehuis al graag eens uit met opvallende studs of het YSL monogram. Het mag best wat rock ‘n’ roll zijn! Een van YSL ’s bestsellers is uiteraard de SL1: een strakke, rechte zonnebril die we onder andere hebben gespot bij Kim Kardashian

 Shop Saint Laurent zonnebrillen 

 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.