Balenciaga zonnebrillen

Voor we je meer vertellen over Balenciaga zonnebrillen, geven we je graag enkele weetjes over het modehuis mee. Het luxemerk Balenciaga is opgericht door de Spanjaard Cristóbal Balenciaga. In 1917 opende hij z’n eerste winkel in San Sebastian. De Spaanse burgeroorlog verplichtte Cristóbal uit te wijken naar Parijs. Zijn creaties waren er al snel geliefd en vielen op door hun eenvoud, snit, bijzondere stoffen, gewaagde kleurencombinaties en Spaanse invloeden. Met ontwerpen zoals de losse ‘sack dress’ druiste Cristóbal Balenciaga in tegen het vrouwelijke silhouette van die tijd, de zogenaamde wespentaille.

Oui, c’est exentrique

Latere ontwerpers zorgden voor een frisse wind en combineerden de originele haute couture met een goede portie street style. De coconvorm werd groter aangepakt en resulteerde in opgeblazen donsjacks en ook de Triple S sneaker zorgde voor de nodige opschudding. Maar net dat maakt het typisch Balenciaga: heerlijk atypisch en soms wat excentriek. En dat geldt ook voor de Balenciaga zonnebrillen. Zo spotten we uitdagende cat-eye sunnies, opvallende logo’s en verwijzingen naar de couture lijn.

Koop de nieuwste Balenciaga zonnebrillen op de webshop of probeer ze in de winkel van optiek Lammerant.

[products_by_brand brand=”Balenciaga” count_of_products=”12″]

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Balenciaga zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven