Chloé zonnebrillen

Gaby Aghion, een Parisienne met Egyptische roots, richtte in 1952 het merk Chloé op. Vier jaar later stelde ze haar eerste collectie voor in ‘Le Café de Flore’, een ontmoetingsplaats voor artiesten en intussen een ware hotspot in Parijs. Al heel wat gekende designers leerden er de kneepjes van het vak. Zo wordt Karl Lagerfeld in 1966 hoofdontwerper. Mede dankzij het bekende cliënteel, met ronkende namen als Jackie Kennedy en Brigitte Bardot, groeide Chloé uit tot een van dé iconische merken uit de jaren ’70. En die knipoog naar de seventies blijft aanwezig in de Chloé zonnebrillen!

Zonnebrillen met een vleugje nostalgie

De Chloé zonnebrillen bieden een perfecte mix tussen retro en romantiek. Het design van de zonnebrillen is heel vloeiend en gracieus, passend bij het ultravrouwelijk karakter van het merk. Daarnaast spotten we vintage ogende monturen, die ons meteen doen denken aan de glamoureuze jaren 70. Wat meteen opvalt is het warme kleurenpalet. Zo zien we heel wat roze of perzikkleurige tinten, net als havanabruin acetaat en pastelkleurtjes. Deze stijl is de perfecte match voor wie gek is op een bohemian look of houdt van een Ibiza vibe. Je ontdekt de nieuwste sunnies steeds op de webshop.

Weetje: De veren van iedere Chloé zonnebril zijn afgewerkt met een gegraveerd Chloé logo. De veertips hebben een druppelvormige opening, zo ontworpen om te combineren met een brillenketting. Misschien eentje van Coco Bonito?

Chloé zonnebrillen - shop online of in de winkel van optiek Lammerant
Chloé zonnebrillen - shop online of in de winkel van optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Chloé zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven