Prada zonnebrillen

Prada oprichter Mario Prada interesseerde zich voor aparte materialen en texturen die hij op zijn wereldreizen tegenkwam. Denk maar aan verschillende soorten leer, stenen, maar ook de typische tortoise print. Deze innovatieve materialen worden met liefde verwerkt tot moderne accessoires die een ingetogen luxe uitstralen. In 1978 nam Miuccia Prada de taak van haar moeder over als hoofdontwerper bij het modehuis.

Eigentijdse zonnebrillen voor man en vrouw

Prada zonnebrillen kunnen we meestal in 2 groepen opdelen. Zo pakt het modehuis uit met eigenwijze en vernieuwende ontwerpen. Dat gaat van heel grafische looks tot ware kleurexplosies. Prada zorgt steeds voor subtiele ‘sexyness’ in de vorm van een klassevolle zonnebril die elke man en vrouw een pittige zelfverzekerde uitstraling bezorgt.

Daarnaast zijn er ieder seizoen elegante Prada zonnebrillen met een tijdloos karakter. Ook hier spotten we typerende elementen zoals color blocking, het Prada logo… maar net een tikkeltje subtieler. Wist je dat Prada ook een sportievere lijn heeft, de Prada Red Line. Deze bestaat uit hele lichte zonnebrillen in diverse stijlen, perfect voor mannen die er een actieve levensstijl op nahouden. Je ontdekt de nieuwste Prada zonnebrillen in de winkel of op de webshop.

Prada zonnebrillen - koop online of in de winkel van optiek Lammerant
Prada zonnebrillen - koop online of in de winkel van optiek Lammerant
[products_by_brand brand=”Prada” count_of_products=”12″]

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Prada zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven