Serengeti zonnebrillen

Serengeti zonnebrillen staan wereldwijd bekend omwille van de unieke, technisch hoogstaande kwaliteit. Het brillenmerk focust zich vooral op bestuurders en piloten, maar zeker ook op mensen met (licht)gevoelige ogen. De collectie omvat zowel sportieve monturen, als zonnebrillen met een elegant, sober en tijdloos design. Dat maakt dat Serengeti een heel ruim publiek aanspreekt.

Een zonneglas met 3 unieke kenmerken

Serengeti zonneglazen combineren drie belangrijke elementen. Zo zijn de glazen meeverkleurend, gepolariseerd én beschikken ze over de unieke ‘Spectral Control’ filter. Dat leidt tot een ongeziene kijkervaring. Iemand die voor het eerst een Serengeti zonnebril draagt, blijft doorgaans een trouwe fan van het merk.

Lees hieronder meer over de 3 uniek Serengeti kenmerken:

1. Meeverkleurend of fotochromatisch

Serengeti zonnebrillen hebben fotochromatische glazen. Dat betekent dat de glastint zich, ongeacht de omgeving, aanpast aan de meest diverse lichtomstandigheden. De zonneglazen verdonkeren bij fel zonlicht en klaren op bij bewolking.

2. Gepolariseerd

Wanneer zonlicht weerkaatst op vlakke oppervlaktes, zoals een rijweg, water of sneeuw, kan je last hebben van verblinding. Bovendien is het voor de ogen vermoeiend om de hele tijd fel zonlicht te verwerken. Een gepolariseerd zonneglas laat enkel parallelle lichtstralen door, terwijl het loodrecht licht filtert. Hierdoor geniet je van een rustiger en contrastrijk zicht.

3. Spectral Control

Deze unieke Serengeti technologie filtert kortgolvig blauw licht waardoor meer rood, groen en geel licht doorheen de zonneglazen komt. Vooral op zonnige dagen is het aandeel blauw licht sterk aanwezig. Maar wat betekent dat nu precies? Minder blauw licht maakt dat we kleuren intenser beleven en details beter zien. Landschappen worden beter gedefinieerd. De ogen ervaren een relaxed zicht.  

Serengeti zonnebrillen - verkleurende en gepolariseerde zonnebrillen

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Serengeti zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven