Achter de schermen van onze zomershoot 2022

Neem een kijkje achter de schermen van onze shoot voor lente/zomer 2022! Binnenkort ontdek je deze en nog meer mood-boosting frames in het nieuwe magazine.

 

Shoot lente/zomer 2022

Zoals de traditie het wil, organiseerden we ook dit voorjaar een fotoshoot met de nieuwigheden voor lente/zomer 2022. En geloof ons: er zitten pareltjes bij! Helaas kan niet iedere bril een plaatsje krijgen in het magazine, dus maakten we een selectie van onze favoriete brillen. Dat gaat van robuuste statement zonnebrillen van onder meer Prada, Celine of Dior tot de kleurrijke brillen van Theo of Caroline Abram.

Wie benieuwd is hoe de shoot eraan toeging, kan een kijkje nemen naar onderstaande ‘behind the scenes’ video. Bril of zonnebril gespot? Kom de zomercollecties van topmerken als Celine, Gucci, Chloé, Isabel Marant, Tom Ford… nu passen in de winkel. Of ontdek ze op de webshop!

Op het magazine moet je nog even wachten. Dat landt pas eind maart bij jou in de bus of in je mailbox! 😉

 

 

Zonneglasactie = 50% korting op je zonneglazen*

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte geniet je bovendien van de zonneglasactie = 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen. Lees hier alles over deze actie of kom langs in de winkel.

*Alle info en voorwaarden in de winkel.

Veel lees- en kijkplezier!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven