back to top
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant Deinze

Summer’s here! Kom alvast in zomermodus met onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je nu 50% korting op de glazen.

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, geniet je nu van de zonneglasactie. Je krijgt 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen. ✨⁠  Kom dus snel de zonnebrillen voor zomer 2022 ontdekken. Er zijn opnieuw heel wat prachtige exemplaren van topmerken zoals Chanel, Tom Ford, Chloé, Gucci, Celine of Dior.

Naast alle gekende designmerken bieden we onderdak aan typische brillenlabels als Res/Rei, Anne et Valentin of Garrett Leight. Samen vinden we ongetwijfeld de perfecte zonnebril voor je gezicht. Nieuwe glazen in een bestaande zonnebril? De korting geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant Deinze

50% korting op unifocale en multifocale zonneglazen

De korting van de zonneglasactie* geldt op zowel unifocale als multifocale zonneglazen. Daarnaast kan je kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet, glazen met verhoogde contrastwaarneming of zelfs gepolariseerde zonneglazen. 😎 Of misschien wordt het wel een zonneglas met subtiele spiegelcoating? Wil je de originele kleur van de zonneglazen behouden? Dan laten we die exacte kleur simpelweg namaken op sterkte.

Opgelet, de zonneglasactie is niet van toepassing op zonneglazen op sterkte van Oakley of Serengeti. Onze glasfabrikanten beschikken echter over gelijkaardige zonneglazen, waarop je wel van een voordelige actieprijs geniet.

Wij geven je graag meer uitleg omtrent het brillenglas dat best past bij jouw visuele vereisten. Wens je een controle van je zicht? Plan dan alvast een afspraak voor een oogmeting in. Zo ben je zeker dat jouw zonnebril correct aangepast is! Klik op onderstaande knop om online een afspraak te boeken.

*Alle info en voorwaarden in de winkel. Niet geldig op Oakley of Serengeti zonneglazen op sterkte.
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant Deinze

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.