Zonneglasactie = 50% korting

Summer’s (finally) here! Kom helemaal in zomermodus met onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je nu 50% korting op de glazen.

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen*

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, geniet je van onze zonneglasactie. Je krijgt namelijk 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen. ??  Kom dus snel de zonnebrillen voor zomer 2023 ontdekken. Er zijn opnieuw heel wat prachtige exemplaren van topmerken zoals Chanel, Tom Ford, Chloé, Gucci, Celine of Dior.

Naast alle gekende designermerken bieden we onderdak aan typische brillenlabels als Res/Rei, Anne et Valentin of Garrett Leight. Samen vinden we ongetwijfeld de perfecte zonnebril voor je gezicht.

Nieuwe glazen in een bestaande zonnebril? De korting geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant Deinze
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant Deinze
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant Deinze

Korting op unifocale en multifocale zonneglazen

De korting geldt zowel op unifocale als multifocale zonneglazen. Bovendien kan je kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet van dégradé zonneglazen en unikleuren, maar evengoed gepolariseerde zonneglazen die hinderlijke reflecties filteren.

Wil je de originele kleur van de zonneglazen behouden? Simpel, dan laten we exact die kleur namaken op sterkte. Opgelet, de zonneglasactie is niet van toepassing op zonneglazen van Oakley of Serengeti. Onze glasfabrikanten beschikken over gelijkaardige glazen, waarop je wel van die voordelige actieprijs geniet.

Oogmeting nodig?

Wij geven je graag meer uitleg over het brillenglas dat best past bij jouw visuele vereisten. Wens je een controle van je zicht? Maak online jouw afspraak voor een oogmeting.

*Alle info en voorwaarden in de winkel. Niet geldig op Oakley of Serengeti zonneglazen op sterkte.
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant Deinze

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven