Zonneglasactie = 50% korting op jouw zonneglazen

Zomer in zicht! Kom alvast helemaal in zomermodus met onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je nu 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen.

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, geniet je van onze zonneglasactie. Je krijgt namelijk 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen.* Kom dus snel de zonnebrillen voor zomer 2024 ontdekken. Er zijn opnieuw heel wat prachtige exemplaren van topmerken zoals Chanel, Tom Ford, Chloé, Gucci, Celine, Fendi of Dior.

Naast zowat alle gekende designermerken bieden we onderdak aan typische brillenlabels als Res/Rei, Anne et Valentin of Garrett Leight. Samen vinden we ongetwijfeld de perfecte zonnebril voor je gezicht.

Nieuwe glazen in een bestaande zonnebril? De korting geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril. Maar hé, een nieuw kader is natuurlijk zoveel leuker!

Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant

Korting op unifocale en multifocale zonneglazen

De korting geldt zowel op unifocale als multifocale zonneglazen. Bovendien kan je kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet van dégradé zonneglazen en unikleuren, maar evengoed gepolariseerde zonneglazen die hinderlijke reflecties filteren.

Wil je de originele kleur van de zonneglazen behouden? Geen probleem, dan laten we exact die kleur namaken op sterkte. Opgelet, de zonneglasactie is niet van toepassing op zonneglazen van Oakley of Serengeti. Onze glasfabrikanten beschikken over gelijkaardige glazen, waarop je wel van die voordelige actieprijs geniet.

Oogmeting nodig?

Wij geven je graag meer uitleg over het brillenglas dat best past bij jouw visuele vereisten. Wens je een controle van je zicht? Maak online jouw afspraak voor een oogmeting.

*Alle info en voorwaarden in de winkel. Niet geldig op Oakley of Serengeti zonneglazen op sterkte.
Zonneglasactie = 50% korting op zonneglazen - Optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven