Chanel Coco Charms

New in: de prachtige ‘Coco Charms’ zonnebrillen en brillen! De veren van deze Chanel brillen zijn versierd met iconische emblemen zoals de camelia, het CC-logo of parels.

Chanel zonnebrillen zomer 2022

Voor de zomerse ‘Coco Charms’ collectie, pakt het modehuis uit met brillen en zonnebrillen versierd met bedeltjes. Je-weet-wel, die talrijke iconische symbolen die ook heel wat andere Chanel accessoires sieren. Mademoiselle was er gek op! Denk maar aan de prachtige riemen met diverse charms, armbanden met bedeltjes als de camelia of het CC-logo, tot zelfs haarbanden. Een voor een sublieme en herkenbare Chanel creaties!

Coco Charms zonnebrillen

De Chanel ‘Coco Charms’ zonnebrillen bestaan uit 3 modellen: een strak vierkant exemplaar, een iets vloeiender vierkant model én een zacht vlindermodel. Bepaalde vormen zijn gedecoreerd met 1 bedel, andere met 3 bedels. De kleur van deze charms sluit steeds aan bij de kleur van de montuur. Voor welke combo kies jij?

Chanel Coco Charms brillen & zonnebrillen - Optiek Lammerant Deinze
Chanel Coco Charms brillen & zonnebrillen - Optiek Lammerant Deinze

Brillen afgewerkt met Chanel charms

Daarnaast omvat de ‘Coco Charms’ brillenreeks 4 optische monturen. Net als de zonnebrillen zijn ze vervaardigd uit acetaat, helemaal in lijn met de iets zwaardere brillenmode. We spotten 2 vierkante vormen, een rond model en een vrouwelijke vlinderbril. Ja hoor, zowel de brillen als zonnebrillen kan je in de winkel komen passen.

Ook op de veren van de brillen zal je een of meerdere iconische emblemen ontdekken:

  • De camelia, de lievelingsbloem van Coco Chanel & een teken van vrouwelijkheid.
  • Glanzende parels die synoniem staan voor puurheid. De parels vangen als het ware het licht en bezorgen je huid én ogen een instant glow!
  • Het hart, wat staat voor passie.
  • Het ‘CC signature’ logo verwerkt in een achthoekige charm, een knipoog naar de vorm van het Place Vendôme in Parijs.

Zelf proberen? Kom deze exclusieve brillenreeks nu passen in de winkel van optiek Lammerant. Wij begeleiden je met veel plezier bij je keuze.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven