Bekijk nu ons magazine lente/zomer 2021

Kreeg jij ons nieuwe magazine lente/zomer 2021 reeds in de bus? Zo niet, niet getreurd, je kan het hier meteen inkijken!

 

Magazine lente/zomer 2021

The only way is up! Wat ons betreft vergeten we 2020 zo snel mogelijk en maken we van 2021 een topjaar. Daarom stond onze shoot helemaal in het teken van levendige kleuren en happy vibes. Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Bekijk hier de ‘Behind the scenes’ video! ?

In het nieuwe magazine lente/zomer 2021 ontdek je de mooiste zonnebrillen van modemerken als Dior, Celine of Gucci. Daarnaast verklappen we jou enkele van onze favoriete brillentrends. Zo doken heel wat ontwerpers in de archieven van hun modehuis, waarna ze iconische emblemen een hedendaagse herwerking kregen. En net als de setting van onze shoot, vinden ook ontwerpers dat 2021 meer kleur nodig heeft!

Bril of zonnebril gespot? Kom ‘em dan zeker passen in de winkel. Ook voor de kleinsten onder ons – je weet wel, de cool kids – hebben we heel wat leuke brillen en zonnebril in huis!

 

Bekijk nu het magazine lente/zomer 2021 - Optiek Lammerant Deinze

 

Lieven trakteert… ter ere van z’n 25 jaar bij optiek Lammerant

Bovendien vieren we dit jaar ook Lieven z’n zilveren jubileum! Jawel, hij staat intussen 25 jaar aan het roer van optiek Lammerant. En daarom trakteert hij in maart en april met een geschenkbon om te besteden bij lokale horeca. Je leest er hier alles over.

Last but not least: ook deze zomer geniet je van de zonneglasactie en krijg je 50% korting op jouw zonneglazen op sterkte. Vraag ernaar in de winkel!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven