Onze 5 favoriete zonnebrillentrends voor zomer 2019

Onze 5 favoriete brillentrends voor zomer 2019

Summer’s here! Tijd om een nieuwe zonnebril op de kop te tikken. Benieuwd naar de laatste trends en nieuwigheden? Wij doen de mooiste zonnebrillentrends voor jou uit de doeken.

Trend 1: hello giga-zonnebril

Zonnebrillen met grote glazen zijn megatrendy deze zomer. Niet alleen oversized exemplaren, maar ook shield sunnies zijn deze zomer van de partij. Dior pakt uit met de oversized DiorSoLight zonnebril. Smeer gerust nog voldoende zonnecrème, maar in ieder geval biedt dit exemplaar extra bescherming voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Een stoere zonnebril & optimale bescherming, twee maal ‘YES’!

Trend 2: Houd het leuk!

Opvallende vormen, originele prints, subtiele accenten… Speelse designs maken de zomer extra fun! Kijk maar naar de hoekige zonnebril van Fendi of het barokke ontwerp van Elie Saab. Bij Chanel spotten we deze zomer details in denim en touw. Allen unieke zonnebrillen die mogen gezien worden. Neem het van ons aan, voorbijgangers kijken zeker nog eens om. Niet twijfelen, gewoon doen!

[lammerant_products_feed ids=”17055,  17419 , 17274 ,17328″ columns=”4″]

Trend 3: Back to the future

The nineties zonnebril krijgt concurrentie van zonnebrillen met een futuristische look. Dat gaat van grafische zonnebrillen zoals die van Dior Homme tot het strakke, maar subtiele cat-eye design van Saint Laurent.

Trend 4: Fair but square

De ronde zonnebril verdwijnt niet van het toneel, maar krijgt wel een geduchte tegenstander. Grote vierkante en hoekige monturen strijden mee om de titel van ‘#1 eyeweartrend voor zomer 2019’. Want toegegeven, niet iedereen staat met zo’n rond model. Daarom helpen wij je met plezier de juiste keuze maken.

[lammerant_products_feed ids=”17411,17398,17219, 17409″ columns=”4″]

Trend 5: Grandpa style

Om het met de woorden van Vogue te zeggen: ‘grandpa glasses’. Denk aan een zonnebril met een dikke omlijsting, zoals die bril waar je (groot)vader moeilijk afstand kan van doen. Ze zijn er nu als zonnebrillen. Gespot bij onder andere Tom Ford en Celine.

Probeer de mooiste zonnebrillen nu in de winkel! Op onze webshop ontdek je steeds een selectie van onze favoriete nieuwigheden. PS: met de code ‘SUMMERTIME’ krijg je 10% korting op je sunnies! Geef de code in bij het afrekenen.

Naar de webshop

Onze 5 favoriete zonnebrillentrends voor zomer 2019 - Optiek Lammerant

50% korting op je zonneglazen op sterkte

Heb je een correctie nodig? Laat ook je zonnebril op sterkte maken en geniet van 50% korting op onze zonneglazen. Of combineer je zonnebril met daglenzen. Daglenzen zijn de ideale optie voor wie z’n bril af en toe wil wisselen voor het gemak van contactlenzen: op reis, tijdens het sporten of een avondje uit.

Meer info over de zonneglasactie

Wil je op de hoogte blijven van onze komende acties, events en nieuwste musthaves? Volg optiek Lammerant op Facebook en Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Winkelwagen
Scroll naar boven