Orgreen

Orgreen

ØRGREEN zonneBRILLEN

Ørgreen brillen herken je aan hun kwaliteit, minimalisme en strakke lijnen. Typerend voor het Deense designtrio Henrik Ørgreen, Gregers Fastrup en Tobias Wandrup is hun constante zoektocht naar kleurencombinaties die het gezicht oplichten en op z’n best laten uitkomen. De kleuren zijn nooit toevallig gekozen, ze dienen altijd tot het accentueren van de gezichtskleur en kunnen die zelfs schijnbaar een andere tint geven.

ULTRALICHTE BRILLEN IN TITANIUM

Ørgreen monturen zijn gemaakt uit titanium, een stevig en anti-allergisch materiaal. Dat maakt ze uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn aan metalen. Ze zijn bovendien heel licht en aangenaam om te dragen. Ørgreen volgt geen trends, maar blijft trouw aan hun unieke, tijdloze stijl.

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.