back to top
Shoppingweekend bij optiek Lammerant op 2 & 3 oktober 2021

Shoppingweekend op 2 & 3 oktober

Tijdens het Weekend van de Klant, op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, laten we jullie graag kennismaken met de mooiste brillentrends & onze gloednieuwe merken. Zo zijn er de uitgekiende designs van Ahlem, duurzame brillen van Rolf, statemunt sunnies van Loewe of Isabel Marant, maar ook massieve monturen van Emmannuelle Khanh. Uiteraard kan je tijdens het shoppingweekend in oktober ook de herfst/winter collecties van gevestigde merken als Gucci, Chanel, Tom Ford, Dior, Lindberg, Theo proberen.

 

Gratis geschenk bij aankoop (zonne)bril of lenzen

Daar blijft het natuurlijk niet bij! Wij zorgen voor bites en drinks… een glaasje champagne smaakt altijd, niet? ūüėČ Omdat het bovendien Weekend van de Klant is, krijg je een gratis geschenk bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen.

Wens je graag een afspraak voor een (zonne)bril of oogmeting tijdens het shoppingweekend in oktober? Klik op de button om online jouw afspraak in te plannen of bel ons op 09 386 22 73.

Zaterdag 02/10: 9u – 18u
Zondag 03/10: 10u – 17u

 

 

Shoppingweekend bij optiek Lammerant op 2 & 3 oktober 2021

 

Magazine herfst/winter 2021

Wil je in tussentijd wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje op Instagram of doorblader hier ons laatste magazine voor herfst/winter 2021. Je ontdekt er onze favoriete brilmonturen voor herfst/winter 2021, de leukste brillentrends en de Back2School actie op kinderbrillen.