Billie Eilish schittert in Gucci Eyewear campagne

Billie Eilish kroont zich tot het nieuwe gezicht van de Gucci eyewear campaign!

Billie Eilish voor Gucci eyewear

De hoofdrol in de Gucci eyewear campaign voor herfst/winter 2022 is weggelegd voor niemand minder dan… Billie Eilish. Dat de popster en modehuis Gucci elkaars grootste fan zijn, is geen geheim. Zo straalde Billie al meermaals in looks van Italiaanse modehuis.

Remember de monogram outfit die ze droeg naar de Grammy’s in 2020? Wij in elk geval wel! Of de ivoren jurk – volledig uit gerecycleerd materiaal – waarmee ze de rode loper van het Met Gala onveilig maakte. Alessandro Michele kroonde haar nu tot het gezicht van Gucci brillencampagne. Maar ook deze sterren zijn kind aan huis bij Gucci: zanger Harry Styles, Miley Cyrus, actrice Dakota Johnson… en zo kunnen we wel nog even verder gaan!

Gucci zonnebrillen herfst/winter 2022

De beelden voor Gucci’s nieuwe eyewearcampagne zijn geschoten door fotografe Harley Weir. In de video zien we Billie, in een glanzende cabriolet en met haar typerende ‘killer nails’, door de Hollywood Hills cruisen. Je kan haar spotten met een robuuste, zwarte pilotenzonnebril of kauwgumroze cat-eye sunnies! Beide Gucci zonnebrillen zijn versierd met een goudkleurig Gucci logo, dat doorheen de herfst/winter brillencollectie blijft opduiken.

Bad guy? Eerder Bad girl! Bekijk de campagnevideo hieronder en oordeel vooral zelf. 😉

Kom de Gucci brillencollectie passen

Ga jij voor een stoere look, of liever een retro vlindermodel? Kom de Gucci zonnebrillen voor herfst/winter 2022 nu passen in de winkel van optiek Lammerant of neem een kijkje op de webshop.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven