Akoni zonnebrillen

Hecht je veel belang aan tijdloos design met een hoogstaande afwerking? Heb je geen nood aan een bekend merklogo dat op de montuur prijkt? Ontdek dan zeker de brillen en zonnebrillen van het Zwitsere brillenmerk Akoni.

Een Akoni zonnebril staat synoniem voor uitzonderlijk design met een onvergelijkbare kwaliteit. De designers – vroeger aan de slag bij luxemerk Dita – brengen een perfecte blend tussen schoonheid en functionaliteit, tussen de designer en de ingenieur.

Luxe zonnebrillen met uitgekiende details

Elke Akoni zonnebril herken je meteen aan de verfijnde details. Zoom maar eens in op de veren of de hoekstukken van de montuur. Die typerende eigenschappen zijn een subtiele knipoog naar de gesofisticeerde afwerking van polshorloges of schrijfinstrumenten. De designers slagen erin een collectie te creëren die terzelfdertijd klassiek en modern aanvoelt, vertrouwd en toch vernieuwend is.

Akoni kiest bewust voor tijdloos design gemaakt uit hoogstaande materialen. Zo gebruikt men ijzersterk, maar vederlicht Japans titanium. Een kwalitatieve zonnebril beschermt niet alleen beter, maar ziet er gewoonweg langer goed uit. Hoe langer een product meegaat, hoe milieuvriendelijker het is.

En ja hoor, we hebben ook Akoni brillen!

Akoni zonnebrillen - Luxe zonnebrillen met verfijnde details
Akoni zonnebrillen - Luxe zonnebrillen met verfijnde details

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Akoni zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven