Dior zonnebrillen

Dior is een van de bekendste Franse modehuizen. De collectie omvat zowel klassieke en tijdloze items, als iets stoerdere of opvallende stuks. Dat maakt het merk heel geliefd bij jong en oud. En dat geldt ook voor de Dior zonnebrillen! Jaar na jaar staat het modehuis garant voor toonaangevende ontwerpen. Enkele Dior sunnies die je vast bekend in de oren klinken: de vierkante DiorStellaire, de massieve DiorSignature sunnies of DiorClub zonnepet.

Musthave zonnebrillen voor dames en heren

De lancering van de DiorSoReal zonnebril zorgde voor een ongeziene publiciteitsstunt. Zowat iedere fashionlover wou een exemplaar bemachtigen. Met die zonnebril sloeg Dior een nieuwe weg in: eentje met een voorliefde voor futuristische, strakke designs. Nadien bleef het ontwerpteam niet stilzitten. De successen volgen elkaar op. Denk maar aan de verfijnde DiorStellaire of de oversized 30Montaigne zonnebril!

Ook mannen vinden zeker en vast hun ding tussen de Dior zonnebrillen. Voor mannen spotten we zowel tijdloze klassiekers – maar steeds met die herkenbare Dior afwerking – als modellen met een futuristisch kantje of ultra-strakke look.

De Dior zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel, maar je kan deze wel bekijken op onze webshop. Contacteer ons voor meer informatie.

Dior zonnebrillen - ruime keuze, exclusief bij optiek Lammerant
Dior zonnebrillen - ruime keuze, exclusief bij optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Dior zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven