Hippe sunnies voor coole kids!

Wist je dat de ogen van kinderen uitermate gevoelig zijn voor uv-straling? Ook zij hebben er belang bij een zonnebril te dragen. En dan kies je best een leuk exemplaar dat ze met plezier zullen dragen!

Zonnebrillen voor kinderen

We kunnen het belang van een zonnebril voor jong en oud niet genoeg benadrukken. De ogen van kinderen zijn extra kwetsbaar voor de schadelijke gevolgen van uv of ultraviolet licht. Daarom raden wij aan ook hen op tijd een zonnebril te doen dragen. Op warme zomerdagen met felle zon, vakanties aan het strand of zelfs een skitrip is dit nog zo belangrijk! Glanzende oppervlaktes zoals water, zand, gras en sneeuw reflecteren namelijk meer uv-straling. Je beschermt hun huid toch ook?

Zonnebrillen zijn er in alle maten, ook voor baby’s en peuters. Een extra touwtje kan – indien ze de zonnebril eigenhandig afduwen – hulp bieden bij de allerkleinsten. Bovendien hoef je niet veel geld uit te geven om een leuke zonnebril te vinden. In onze winkel en op de webshop ontdek je stoere en kleurrijke exemplaren van o.a. Polaroid en Ray-Ban. Polaroid is bovendien de uitvinder van de originele gepolariseerde zonneglazen. Die bieden een extra filter tegen hinderlijke reflecties.

Shop kinderzonnebrillen

[lammerant_products_feed ids=”24846, 24838, 24897, 24891″ columns=”4″]

Alle onze kinderzonnebrillen bieden 100% UV-bescherming! Kom ze proberen in de winkel.

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven