Isabel Marant brillen

Isabel Marant startte haar modecarrière met het ontwerpen van een kledinglijn waarin gebreide kledingstukken de hoofdrol speelden. Gebeten door brillenmode, lanceerde ze in 2021 haar eerste brillencollectie. Deze was meteen een schot in de roos! Kom nu kennismaken met de Isabel Marant brillen.

Casual-chic op z’n Frans

Isabel Marant creëert trendy monturen met een tijdloos karakter. Klassieke pasvormen zijn heruitgevonden en kregen een compleet nieuwe look door een slim samenspel van kleur en materiaal. Let maar op de combinaties van massief acetaat met fijn metaal, opvallende kleuren en sierlijke details.

Isabel Marant brillen combineer je gemakkelijk met zowel een stoere, als geklede look. Of misschien wissel je graag eens van look? Denk maar aan een robuust frame voor alledaags gebruik, én een bril met kleur in het weekend. Bovendien krijg je bij aankoop van een tweede paar brillenglazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril, steeds 50% korting op je 2e paar. Kom langs in de winkel en probeer de Isabel Marant monturen gewoonweg meteen uit!

Isabel Marant brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Isabel Marant brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Isabel Marant brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven