Linda Farrow brillen

Luxe brillenmerk Linda Farrow, opgericht in 1970, viel meteen in de smaak bij hippe Londenaars en de internationale jetset. Farrow experimenteerde met tal van vormen en stijlen, maar gaf midden jaren ’80 haar bloeiende carrière op om zich te focussen op het gezinsleven. In 2003 blies haar zoon Simon Jablon samen met z’n vriendin nieuw leven in het merk.

Titanium brillen in zachte kleuren

Dankzij vermaarde samenwerkingen uit het verleden – met onder andere Dior en Yves Saint Laurent – zagen ook nieuwe designers wel wat in een samenwerking. Denk maar aan collabs met Jeremy Scott, Dries van Noten, The Row of Prabal Gurung. Daarnaast heeft Linda Farrow uiteraard een eigen brillen en zonnebrillenlijn. Linda Farrow brillen herken je aan de elegante vormen, steeds in zachte kleuren zoals roze, taupe of havanabruin. Naast brillen in acetaat, bevat de collectie ook heel verfijnde, zilveren of (rosé) gouden frames.

Linda Farrow monturen zijn gemaakt uit het sterke, maar ultralichte titanium. Dat maakt de brillen iets duurder, maar dat zijn ze zeker waard! Kom deze prachtige collectie zelf proberen in de winkel.

Linda Farrow brillen & titanium monturen - Optiek Lammerant Deinze
Linda Farrow brillen & titanium monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Linda Farrow brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven