Lindberg brillen

Lindberg bouwt verder op de Deense designtraditie van discrete elegantie en zorgvuldige eenvoud. Hun ontwerpen hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen. Met een unieke combinatie van aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap slaagt men erin een opmerkelijke visuele impact te maken. De ontwerpers werken met op verantwoorde manier gewonnen materialen zoals titanium, acetaat, goud, platina en diamanten. Elk Lindberg bril is een statement over esthetiek en feilloos vakmanschap.

Brillen in ultralicht titanium

Gepatenteerde technische innovaties hebben de modern eyewear visie radicaal vernieuwd. Het Lindberg team verwijderde niet essentiële onderdelen zoals schroeven, klinknagels en lassingen. Dit betekent dat Lindberg monturen onvoorstelbaar sterk en flexibel zijn en toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren. Elke Lindberg bril is gemaakt op bestelling. Van massaproductie is hier alleszins geen sprake. U bepaalt het design van uw voorkeur, de met de hand afgewerkte details en de materialen. Elk montuur is dan ook afzonderlijk genummerd.

Lindberg Horn brillen

Naast de standaardcollectie heeft Lindberg ook 2 exclusieve reeksen: Lindberg Horn en Lindberg Precious. De Lindberg Horn monturen combineren titanium met buffelhoorn. Het zorgt voor een mix van moderne cool en old school luxe. Zoals alle Lindberg brillen zijn ook de hoornen monturen handgemaakt en volledig uniek. Hoorn is namelijk een natuurlijk materiaal waardoor kleur en tint telkens verschilt.

Hoorn is vergelijkbaar met onze nagels en haren: het is zowel sterk en stevig als poreus en breekbaar. De voorzijde van het montuur bestaat uit verschillende hoornlagen waardoor dit levendige materiaal extra stevigheid en stabiliteit krijgt. De neusbrug, veren en scharnieren zijn wel van titanium. Dat geeft deze monturen een modern, industrieel kantje. Een Lindberg Horn bril heeft dus wel het aanzicht van een vol montuur. Een groot verschil met het fijn air titanium draadbrilletje waarmee Lindberg faam heeft verworven.

Lindberg Precious brillen

Voor wie het nog iets exclusiever mag, is er onze meest exclusieve collectie: Lindberg Precious. Deze brillenlijn wordt gemaakt uit 18 karaat goud, al dan niet in combinatie met hoorn of diamanten. Daarenboven is de Precious-lijn ook met platinum verkrijgbaar, nog puurder dan goud. De elegantie straalt van de bril af, uw gezicht schittert.

Lindberg, Lindberg Horn en Lindberg Precious brillen - Optiek Lammerant
Lindberg, Lindberg Horn en Lindberg Precious brillen - Optiek Lammerant

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Lindberg brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven