Res/Rei brillen

Res/Rei introduceert je in een wereld van fleurige, handgemaakte brillen, met liefde ontworpen door Italiaanse designers. Om hun Italiaanse roots te benadrukken, kreeg het brillenmerk de naam Res/Rei. Een woord dat voortkomt uit het Latijn en zoveel betekent als ‘een geheel van dingen’. Want dat zijn hun brillen ook: een prachtige samensmelting van kleurrijk acetaat.

Res/Rei, handmade with love

Res/Rei brillen hebben een eigentijds karakter. Ze combineren perfect de functionaliteit van een bril met de esthetiek van het ontwerp. Res/Rei brillen worden ontworpen met het oog op individualiteit. Hun ontwerpen zijn hip en stijlvol, maar volgen toch een ander pad dan de mainstream collecties. Houd je van excentrieke vormen en prachtige kleurschakeringen? Dan is deze collectie vast iets voor jou.

Bovendien hechten de ontwerpers veel belang aan duurzaamheid. In onze huidige samenleving ligt de nadruk te veel op kopen & verkopen. Res/Rei focust op tijdloze designs die er zijn om te houden. Om hun CO2 voetafdruk te verkleinen, gebeurt de productie heel lokaal. Op die manier kan men de kwaliteit van de collectie van dichtbij opvolgen. De collectie is volledig handmade in Italy!

De ontwerpers laten zich graag inspireren door hun Italiaans erfgoed en de natuur. Denk maar aan Romeinse keizers, filosofen, maar ook ons planetenstelsel of bloemen. Iedere bril krijgt zo een heel toepasselijke naam, een knipoog naar het achterliggende thema. Als je houdt van een bril met mooie details of een kleurrijk accent, dan moet je deze collectie zeker proberen!

Res/Rei brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Res/Rei brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Res/Rei brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven