Saint Laurent brillen

Yves Saint Laurent ging op z’n zeventiende aan de slag bij Dior. Hij groeide er uit tot een ontwerper met een typerende stijl en werd uiteindelijk hoofdontwerper van het modehuis. In 1960 richtte Saint Laurent zijn eigen modehuis Yves Saint Laurent – YSL op. Een beslissing die hem geen windeieren legde. Saint Laurent verwierf heel wat bekendheid met de beatnik look, smalle broeken en introduceerde het broekpak voor vrouwen. 

Minimalistisch design

Saint Laurent brillen herken je aan hun verfijnde, Franse design. De brillencollectie bevat heel wat klassieke vormen, al pakt het modehuis al graag eens uit met opvallende studs of het YSL monogram. Daarnaast spotten we voornamelijk hun herkenbare minimalistische stijl en kleuren. Vooral zwart en havana tinten doen het goed!

Naast de klassiekers, bevat de nieuwe wintercollectie ook heel leuke metalen brillen. Zo zien we ronde brillen gemaakt uit een combinatie van metaal en kunststof of fijne metalen pilootvormen. Een tikkeltje retro, maar dan wel in een tijdloze Saint Laurent stijl!

Saint Laurent brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Saint Laurent brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven