Yellows Plus brillen

Maak kennis met brillenmerk Yellows Plus, ‘designed and made in Japan’. Met die slogan wordt meteen het gedetailleerde en uitgekiende karakter van elke Yellows Plus bril benadrukt. De eenvoud en pure vormen, getekend door oprichter Toshiaki Yamagishi, geven de Yellows Plus brillen een krachtig en herkenbaar design.

Ieder ontwerp komt van zijn hand en typeert zich door de uiterst verfijnde afwerking. Het grotendeel van de collectie is gemaakt van puur titanium. De lichte monturen geven een uitmuntend draagcomfort, zonder concessies te doen aan de herkenbare Japanse kwaliteit.

Traditioneel ambacht en een moderne visie

Yellows Plus vindt haar oorsprong in Sabae, een stad in de Fukui Prefectuur. Dit gebied kenmerkt zich door de meest uiteenlopende traditionele ambachten, die erkend en geliefd zijn over de hele wereld. De omgeving staat ook bekend om haar strenge en lange winters. Dit Japanse erfgoed is de bakermat van bijzonder vakmanschap en extreem streven naar perfectie.

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Yellows Plus brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven