Fendi zonnebrillen

Fendi, een Italiaans couturemerk met geschiedenis. Wat begon als een kleine bont- en lederwinkel, groeide onder leiding van Karl Lagerfeld uit tot een luxemerk met internationale faam. Het bekende logo, de dubbele F, staat voor topkwaliteit, luxe en innovatieve ontwerpen. Fendi zonnebrillen zijn dikwijls een voorbode voor de aankomende trends!

Hippe zonnebrillen met een dosis fun

Wie Fendi draagt, durft op te vallen. Dat geldt niet enkel voor de zonnebrillen, maar ook voor de optische brillen. Uitgesproken grafische vormen en levendige kleurcontrasten maken deze collectie elegant en modern, maar met een goede dosis fun! De Fendi zonnebrillen spotten we met regelmaat op de neus van heel wat fashionista’s en bloggers. De ontwerpen zijn dikwijls geïnspireerd door het emblematische logo of opvallende catwalklooks.

De Fendi zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel. Geraak je er niet meteen? Op de webshop vind je een overzicht met de nieuwste modellen. Contacteer ons voor meer informatie.

Fendi zonnebrillen - shop online of in de winkel van optiek Lammerant
[products_by_brand brand=”Fendi” count_of_products=”12″]

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Fendi zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven