26/04/2021Listed: 5 leuke cadeautips voor MoederdagTips & Tricks

26/04/2021
Listed: 5 leuke cadeautips voor Moederdag

Zondag 9 mei vieren we Moederdag! Weet jij al hoe je jouw mama of vrouwlief dit keer in de bloemetjes zet? We helpen je met plezier op weg en maakten een lijstje met 5 leuke cadeautips voor Moederdag.

5 cadeautips voor Moederdag

1. Zonnebril (op sterkte)

Een dagje shoppen voor Moederdag? Spring zeker eens binnen in de winkel want je geniet vanaf vrijdag 30/04/2021 tot en met zondag 09/05/2021 van 10% korting op alle zonnebrillen! Die zondag 9 mei is de winkel bovendien open van 11u tot 17u. Geraak je niet tot in de winkel? Ook op de webshop geniet je van deze korting. Geef tijdens het afrekenen de code ‘MOTHERSDAY’ in. Jouw korting wordt meteen verrekend.

Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan geniet je deze zomer ook van de zonneglasactie = 50% korting op je zonneglazen op sterkte.

2. Travel case

Heb je intussen een ruime collectie zonnebrillen opgebouwd, maar kom je gek van die vele losse etuis? Dan hebben wij een stijlvolle én handige oplossing: de Linda Farrow travel case. Deze box vouw je open om je brillen als het ware te etaleren, of je vouwt hem op tot een handige travel case. Zo kan je maar liefst 4 sunnies meenemen op reis!

3. Kleurrijke brillenketting

Zet jouw bril of zonnebril extra in de verf met een kleurrijke brillenketting. Het eentonige brillenkoordje moet plaats maken voor opvallende en extravagante versies. Zo pakken Caroline Abram en Linda Farrow uit met brillenkettingen in bontgekleurde schakels. Het Amsterdamse label Coco Bonito gaat voor verfijnde en dromigere chains die ons een instant beach vibe bezorgen! Denk: zoetwaterparels, gouden accenten, schelpjes of kleurrijke kralen. Ontdek alle brillenkoordjes op de webshop.

Tip: gebruik je brillenketting ook als ‘mask chain’ door de rubbertjes aan te spannen rond de elastiek van je masker.

4.Cadeaubon

Oké, dit is misschien niet het meest originele geschenk, maar wel een waar je zeker en vast mee scoort. Kom jouw cadeaubon ophalen in de winkel – dan zorgen wij voor een mooie strik – of bestel hem online! Zo kunnen jullie nadien samen beslissen welke bril of zonnebril het wordt!

Is jouw mama, zus of bestie volgens jou toe aan een nieuwe look? Je kan alvast wat inspiratie op doen op onze Instagramfeed!

5. Minimalistische of vrolijke etuis

Neem zeker ook een kijkje naar de Any Di suncovers! Deze brillenetuis zijn, dankzij hun gouden kleur of vrolijke print, een echte blikvanger. Bovendien neemt de etui weinig ruimte in beslag en beschermt hij je bril en glazen tegen krassen. Door middel van het metalen kliksysteem hang je de case gemakkelijk vast aan jouw handtas of riem. Plaats de cover over de glazen van je bril of zonnebril en sluit ’em met de drukknop op de achterkant!

De Any di suncovers zijn geschikt voor kleine tot medium brillen en zonnebrillen. Ontdek alle varianten in de winkel of een kleine selectie online.

Ontdek alle gifts & accessoires op de webshop

Fijne Moederdag!

Team Lammerant