5 cadeautips voor Moederdag

Zondag 12 mei vieren we Moederdag! Weet jij al hoe je jouw mama, vrouwlief (of een van die vele powerladies out there) dit keer in de bloemetjes zet? We maakten een lijstje met 5 leuke cadeautips voor Moederdag.

5 cadeautips voor Moederdag

1. Moederdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Wat dacht je van een nieuwe zonnebril (op sterkte) voor Moederdag? Een origineel geschenk waar de gelukkige dame in kwestie nog jarenlang zal van genieten! Vanaf vrijdag 3 mei tot en met zondag 12 mei krijg je 10% korting op alle zonnebrillen!

Kom samen de nieuwe zomercollecties passen in de winkel of gebruik de kortingscode MOTHERSDAY bij het afrekenen op de webshop.

Maar er is meer goed nieuws! Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril op sterkte? Dan geniet je deze zomer ook van de zonneglasactie, én krijg je 50% korting op jouw zonneglazen op sterkte.

5 leuke cadeautips voor Moederdag - Optiek Lammerant Deinze
5 leuke cadeautips voor Moederdag - Optiek Lammerant Deinze

2. Travel case

Heb je intussen – net als ons – een hele collectie zonnebrillen verzameld, maar kom je gek van die vele losse etuis? Dan hebben we een stijlvolle én handige oplossing voor jou: de travel cases van Linda Farrow, Garrett Leight of Theo. Een cadeautip voor Moederdag waar je zeker mee scoort!

Deze brillenbox kan je openvouwen om je brillen als het ware te etaleren, of opvouwen tot een handige travel case. Zo kan je niet één, maar meerdere (zonne)brillen meenemen op reis.

5 leuke cadeautips voor Moederdag - Optiek Lammerant Deinze

3. Kleurrijke brillenketting

Zet jouw bril of zonnebril extra in de verf met een kleurrijke brillenketting. Brillenontwerpster Caroline Abram maakt, naast prachtige brillen, ook brillenkettingen in bontgekleurde schakels.

Het Amsterdamse label Coco Bonito gaat voor verfijnde en dromigere chains die ons een instant beach vibe bezorgen! Denk: zoetwaterparels, gouden accenten, schelpjes of kleurrijke kralen. Ontdek alle brillenkoordjes op de webshop.

5 leuke cadeautips voor Moederdag - Optiek Lammerant Deinze

4. Cadeaubon

Misschien niet het meest originele geschenk, maar wel een waar je zeker en vast mee scoort. Is jouw mama, zus of bestie (volgens jou) toe aan een nieuwe look? Kom jouw cadeaubon ophalen in de winkel of bestel ’em online.

Zo kunnen jullie nadien samen beslissen welke bril of zonnebril het wordt. In afwachting kan je altijd inspiratie opdoen op onze Instagram account!

5. Minimalistische of vrolijke etuis

De Any Di suncovers zijn, dankzij hun gouden kleur of vrolijke print, een echte blikvanger. Bovendien neemt deze brillenetui weinig ruimte in beslag en beschermt hij je montuur en glazen tegen krassen. Plaats de cover over de glazen van je bril of zonnebril en sluit ’em met de drukknop op de achterkant!

Door middel van het metalen kliksysteem hang je de case gemakkelijk vast aan jouw handtas of riem. De Any Di suncovers zijn geschikt voor kleine tot medium brillen en zonnebrillen. Ontdek ze in de winkel.

Fijne Moederdag!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven