29/04/2020Listed: 5 leuke cadeautips voor MoederdagTips & Tricks

29/04/2020
Listed: 5 leuke cadeautips voor Moederdag

10 mei is het moederdag! Weet jij al wat je dit jaar uit je mouw gaat schudden voor die allerbeste mama of vrouwlief? ‘T is niet altijd gemakkelijk om origineel uit de hoek te blijven komen. Daarom zetten wij 5 leuke geschenkideeën voor Moederdag op een rij.

5 cadeautips voor Moederdag

1.Cadeaubon

Oké, dit is misschien niet het meest originele geschenk, maar een waar je zeker en vast mee scoort! Helaas is de winkel wegens de corona-maatregelen momenteel nog gesloten, dus dat betekent dat onze cadeaubon momenteel enkel online kan besteld worden. Met die cadeaubon – die je deze keer wel zelf mooi zal moeten inpakken 😉 – kan ze nadien een prachtige bril of zonnebril kopen.

Maandag 11 mei, de dag dag na Moederdag, openen we opnieuw de deuren. Zo weet je meteen wat gedaan.

2. Zonnebril (op sterkte)

Een dagje shoppen voor Moederdag? Spring zeker eens binnen in de winkel want je geniet de hele maand mei van 15% korting op alle zonnebrillen! Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan is er nu ook onze zonneglasactie = 50% korting op je zonneglazen op sterkte.

Geraak je niet tot in de winkel? Ook op de webshop geniet je van deze korting. Tijdens het afrekenen kan je de code ‘MOTHERSDAY’ ingeven. De korting wordt dan meteen verrekend.

3. Travel case

Heb je intussen een ruime collectie zonnebrillen opgebouwd, maar kom je gek van die vele losse etuis? Dan hebben wij een stijlvolle én handige oplossing voor jou: de Linda Farrow travel case. Deze box kan je ofwel openvouwen en je brillen als het ware etaleren, ofwel vouw je hem op tot travel case. Zo kan je maar liefst 4 sunnies meenemen op reis!

4. Minimalistische of vrolijke etuis

Neem zeker ook een kijkje naar de Any Di suncovers! Deze brillenetuis zijn een echte blikvangers dankzij hun gouden kleur of vrolijke print. Bovendien neemt de etui weinig ruimte in beslag en beschermt hij je bril en glazen tegen krassen. Door middel van het metalen kliksysteem hang je de case gemakkelijk vast aan jouw handtas of riem. Plaats de cover over de glazen van je bril of zonnebril en sluit ‘em met de drukknop op de achterkant!

Geschikt voor kleine tot medium brillen en zonnebrillen. Ontdek ze in de winkel of een kleine selectie online.

5. Kleurrijke brillenketting

Zet jouw bril of zonnebril extra in de verf met een kleurrijke brillenketting. Het eentonige brillenkoordje moet plaats maken voor opvallende en extravagante versies. Zo zijn er brillenkettingen in bontgekleurde schakels, met parels of in sierlijk fluweel. Check snel de alle gifts & accessories op de webshop.

Fijne Moederdag!

Team Lammerant