02/05/2019Listed: 5 leuke cadeautips voor MoederdagTips & Tricks

02/05/2019
Listed: 5 leuke cadeautips voor Moederdag

12 mei is het moederdag! Weet jij al wat je dit jaar uit je mouw gaat schudden voor die allerbeste mama of vrouwlief? ‘T is niet altijd gemakkelijk om origineel uit de hoek te blijven komen. Daarom zetten wij 5 leuke geschenkideën voor Moederdag op een rij.

5 cadeautips voor Moederdag

1. Zonnebril (op sterkte)

Een dagje shoppen voor Moederdag? Spring zeker eens binnen in de winkel want je geniet van 10% korting op alle zonnebrillen! Draag je jouw zonnebril op sterkte? Dan is er nu ook onze zonneglasactie = 50% korting op je zonneglazen op sterkte.

Geraak je niet tot in de winkel? Ook op de webshop geniet je van deze korting. Tijdens het afrekenen kan je de code ‘MOTHERSDAY’ ingeven. De korting wordt dan meteen verrekend.

2.Cadeaubon

Oké, dit is misschien niet het meest originele geschenk maar een waar je zeker en vast mee scoort! Kan je de gelukkige voor Moederdag niet meer tot hier krijgen? Met een cadeaubon, die wou uiteraard mooi voor je inpakken, kan ze nadien een prachtige zonnebril (of bril) kopen.

Koop je geschenkbon hier online.

3. Kleurrijke (zonne)briletuis

Een brillenetui die weinig ruimte in beslag neemt? Ontdek de onze kleurrijke brillenkokers! In een gouden kleur of met een vrolijke print, vormen ze een echte blikvanger. Deze lederen briletui neemt weinig ruimte in beslag en beschermt je bril toch tegen krassen. Door middel van het metalen kliksysteem hang je ze gemakkelijk vast aan jouw handtas of riem. Plaats de cover over de glazen van je bril of zonnebril en sluit ‘em met de drukknop op de achterkant!

Geschikt voor kleine tot medium brillen en zonnebrillen. Ontdek ze in de winkel of een kleine selectie online.

4. The chain

Zet jouw bril of zonnebril extra in de verf met een kleurrijke brillenketting. Het eentonige brillenkoordje moet plaats maken voor opvallende en extravagante versies. Zo zijn er brillenkettingen in bontgekleurde schakels, met parels of in sierlijk fluweel.

5. HOORNEN ACCESSOIRES

Houd je van unieke accessoires? Dan moet je zeker onze hoornen armbanden, halskettingen en oorringen ontdekken. De armbanden en accessoires zijn gemaakt uit buffelhoorn, een licht en anti-allergisch materiaal. Het gebruik van dit natuurlijk materiaal, maakt dat iedere armband of ketting een unieke print heeft. Dat kan evolueren van donkere tot heel lichte tinten.

Fijne Moederdag!

Team Lammerant