Gratis geschenk voor Vaderdag

Zondag 9 juni is het Vaderdag! Om dat te vieren, verwennen we alle mannen met een stoere BBQ-schort én een heerlijk Kru biertje!

Gratis BBQ-schort voor Vaderdag

Heb jij al een leuk geschenk voor je man, vriend of vaderlief? Het is niet altijd gemakkelijk om jaar na jaar origineel uit de hoek te blijven komen. Wat dacht je van een nieuwe bril of zonnebril? Handig voor die aankomende vakantieplannen of gewoon omdat hij ‘t verdient! Of misschien vind je dat hij wel eens toe is aan een andere, moderne look? 😉

Vanaf maandag 3 juni 2024 tot en met zaterdag 8 juni 2024 krijg je bovendien een leuke barbecue-schort cadeau!* En een heerlijk biertje van de Deinse brouwerij Kru.

Fijne Vaderdag!

* Geldig bij aankoop van een (zonne)bril vanaf €250 en zolang de voorraad strekt.
Gratis BBQ-schort cadeau voor Vaderdag - Optiek Lammerant

Onze zonnebrillen voor heren

Kom langs in de winkel en probeer de nieuwste brillen en hipste zonnebrillen voor heren. Een greep uit onze brillenmerken: Dior, Tom Ford, Persol, Steve McQueen, Gucci, Saint Laurent…

Op de webshop kan je steeds een ruime selectie van onze zonnebrillen terugvinden. Voor een compleet overzicht verwelkomen wij jou graag in de winkel.

Tip: Geraken jullie voor Vaderdag niet meer in de winkel? Verras de gelukkige in kwestie dan met een cadeaubon van optiek Lammerant. Je kan deze ophalen in de winkel of jouw gift voucher in 1-2-3 online bestellen.

Gratis BBQ-schort cadeau voor Vaderdag - Optiek Lammerant

Zonnebril op sterkte = 50% korting op je glazen

Draag je een zonnebril op sterkte, dan geniet je de hele zomer van de zonneglasactie. Je krijgt namelijk 50% korting* op jouw unifocale of multifocale zonneglazen, ongeacht de gewenste kleur of de sterkte.

Vertrek je binnenkort op reis? Houd er rekening mee dat het maken van een zonnebril op sterkte gemiddeld anderhalve tot twee weken duurt. Wanneer je kiest voor een dégradé zonneglas, waarbij de kleur van het glas aan de onderzijde lichter wordt, kan dat nog iets langer duren.

*Alle info en voorwaarden in de winkel. Deze korting is niet geldig op Oakley of Serengeti zonneglazen op sterkte.
Gratis BBQ-schort cadeau voor Vaderdag - Optiek Lammerant
Winkelwagen
Scroll naar boven