27/08/2020Back 2 School: bril + glazen = € 169ACTIES

27/08/2020
Back 2 School: bril + glazen = € 169

Back 2 school actie: bril + glazen = € 169*

Voor sommigen zit de eerste schooldag er reeds op. En da’s altijd een beetje spannend, toch? Een splinternieuwe outfit, kraaknette boeken en misschien ook wel… een nieuwe bril? Daarom geniet je tijdens de maanden september en oktober van onze Back 2 School actie. Voor een bril met glazen op sterkte betaal je dan een voordelige pakketprijs van €169*. Kom dus snel de kinder- en jongerencollecties van Tète à Lunettes, Anne & Valentin, Ray-Ban of Marc Jacobs ontdekken. Zo kan het schooljaar in stijl van start gaan! Goed begonnen, is half gewonnen. 😉

Wist je dat deze actie ook geldig is in onze concept store Frames and Faces? Zit je op de schoolbanken van het middelbaar onderwijs of ben je student aan de hogeschool of universiteit? Dan kan je terecht in onze tweede winkel in hartje Deinze. Probeer er hippe en betaalbare brillen van merken als Komono, Ba&sh, Dick Moby of Simple. Ook daar geniet je van deze voordelige studentenactie! Just saying…

Smartboard

De laatste jaren verdwijnt het klassieke schoolbord naar de achtergrond. Meer en meer scholen maken gebruik van een interactief ‘smartboard’. Ouders geven almaar vaker aan dat hun kinderen klagen van vermoeide ogen. Net als andere digitale toestellen zoals smartphone of laptop, zendt zo’n smartboard blauw licht uit. Tegenwoordig bestaat er een ontspiegeling die dat blauw licht gedeeltelijk filtert. Je ervaart een rustiger en relaxed zicht. Vraag ernaar in de winkel!

*Actie geldig vanaf 01/09/19 t.e.m. 31/10/19 op geselecteerde merken, voor jongeren t.e.m. 25 jaar of op vertoon van studentenkaart. Alle info en voorwaarden in de winkel.

Team Lammerant

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.