29/08/2018Back 2 School actie: bril + glazen = € 169ACTIES

29/08/2018
Back 2 School actie: bril + glazen = € 169

Back 2 school actie: bril + glazen = € 169*

Voor sommigen zit de eerste schooldag er reeds op. En die eerste dag is altijd een beetje spannend, toch? Een splinternieuwe outfit, kraaknette boeken en misschien ook wel… een nieuwe bril? Start het schooljaar in stijl met een hippe kinderbril. Tot en met eind oktober geniet je van onze Back 2 School actie. Voor een bril met glazen betaal je dan € 169!

Kom dus snel de jongerencollecties van Ray-Ban, Komono, BBIG, Red en Tète à Lunettes ontdekken. Hieronder zie je alvast enkele resultaten van onze ‘Back 2 School’ shoot. Uiteraard hebben we nog heel wat andere brillenmerken die misschien wel helemaal jouw ding zijn!

Smartboard

De laatste jaren verdwijnt het klassieke schoolbord naar de achtergrond. Meer en meer scholen maken gebruik van een interactief ‘smartboard’. Enkele ouders gaven al aan dat hun kinderen soms klagen van vermoeide ogen. Net als andere digitale toestellen zoals smartphone of laptop, zendt zo’n smartboard blauw licht uit. Tegenwoordig bestaat er een ontspiegeling die dat blauw licht filtert. Vraag ernaar in de winkel!

*Actie geldig vanaf 01/09/18 t.e.m. 31/10/18 op vermelde merken. Alle info en voorwaarden in de winkel.

Team Lammerant