25/08/2019Back 2 School actie: bril + glazen = € 169ACTIES

25/08/2019
Back 2 School actie: bril + glazen = € 169

Back 2 school actie: bril + glazen = € 169*

Voor sommigen zit de eerste schooldag er reeds op. En die eerste dag is altijd een beetje spannend, toch? Een splinternieuwe outfit, kraaknette boeken en misschien ook wel… een nieuwe bril? Start het schooljaar in stijl met een hippe kinderbril. De maanden september en oktober geniet je van onze Back 2 School actie. Voor een bril met glazen betaal je dan € 169*!

Kom dus snel de kindercollecties van BBIG, Red, Tète à Lunettes of Anne & Valentin ontdekken. Ben je student of zit je reeds in het middelbare onderwijs? Dan kan je terecht in onze tweede winkel in hartje Deinze, Frames and Faces. Probeer er de nieuwste brillen van Komono, Kendall+Kylie of Simple. Ook daar geniet je van deze voordelige studentenactie!

Smartboard

De laatste jaren verdwijnt het klassieke schoolbord naar de achtergrond. Meer en meer scholen maken gebruik van een interactief ‘smartboard’. Ouders geven almaar vaker aan dat hun kinderen klagen van vermoeide ogen. Net als andere digitale toestellen zoals smartphone of laptop, zendt zo’n smartboard blauw licht uit. Tegenwoordig bestaat er een ontspiegeling die dat blauw licht filtert. Vraag ernaar in de winkel!

*Actie geldig vanaf 01/09/19 t.e.m. 31/10/19 op geselecteerde merken, voor jongeren t.e.m. 25 jaar of op vertoon van studentenkaart. Alle info en voorwaarden in de winkel.

Team Lammerant

Back 2 School actie: bril + glazen = € 169 - Optiek Lammerant Deinze

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.