Nieuw in Deinze: Frames and Faces

Optiek Lammerant proudly presents… Frames and Faces. Het was iets waar we al even mee rondliepen: een hippe concept store met betaalbare designbrillen voor onbetaalbare gezichten.

Affordable frames for unaffordable faces

Een bril kiezen, het is voor ons opticiens en brillengeeks heel vanzelfsprekend. Brillen passen is echter meer dan een accessoire kiezen, het is een (soms stresserend) belangrijke keuze. Een bril moet namelijk perfect passen bij jouw identiteit, maar evenzeer bij je look of outfit.

Heel wat jongvolwassen zijn op zoek naar een unieke bril, maar hebben dikwijls een beperkter budget waardoor ze sneller naar grote ketens trekken. Da’s nergens voor nodig! Ontdek de meest funky brillen bij Frames and Faces. Al onze brillen zijn zorgvuldig geselecteerd door ons brillenverslaafd team. We snuisteren de markt af op zoek naar wat er nieuw is. Onze frames zijn freaky, fabulous, fresh en soms ook wel wat fancy. 

Eyewear & services

Niet zeker of die bril nu wel echt bij je past? Wij geven je eerlijke raad, als fellow brillendragers. Want we hebben allemaal wel al eens een ‘frame of shame’ gehad (hallo Harry Potter). Die fout laten we jou niet maken.

Design, mode, coole frames en blinkende glazen, dat is waar wij happy van worden. Als we die dan nog kunnen matchen met een happy face, dan kan onze dag niet meer stuk. Check onze gloednieuwe store in Deinze en vind een fancy frame voor je fabulous face!

www.framesandfaces.be

Gentstraat 36, 9800 Deinze

Winkelwagen
Scroll naar boven