Savoir Faire: the making of de ‘Dior SoReal’ zonnebril

Let’s talk about… de iconische Dior SoReal zonnebril. Voor zomer 2017 lanceert Dior een aantal nieuwe kleuren van de zonnebril, dus hoog tijd om deze topper eens in de kijker te zetten!

Dior SoReal sunglasses

De Dior SoReal zonnebril wordt gekenmerkt door z’n pantosvorm, een model waarbij de bovenzijde iets platter is gemaakt. Het strakke metalen frame in combinatie met kunststof en prachtige zonneglazen maken de zonnebril een perfecte mix van architecturaal design en couture. Zowel celebreties als modebloggers waren meteen verknocht aan het opvallende model. Dior bleef niet stilzitten en lanceerde verschillende updates van de SoReal sunnies. Zo is er een versie waarin het acetaten insert is vervangen door leder of is het bovenste gedeelte van de zonneglazen spiegelend, mat of zelfs met strepen. #keuzestress

Als we dan toch moeten kiezen, is onze favoriet de nieuwste studded versie! Want jawel, ook studs zijn ‘back in business’!

Daarover binnenkort meer 😉 Hint, ‘t heeft iets te maken met Jimmy Choo.

Dior SoReal: ontdek de nieuwe studded editie in zilver of goud

Een iconische zonnebril en blogger’s favorite

Intussen is de SoReal uitgeroeid tot een iconisch model, favoriet van VIP’s en bloggers. Bovendien prijkte de zonnebril reeds op de cover van verschillende vooraanstaande modetijdschriften. Na het succesverhaal van de SoReal werken meer en meer modehuizen – met Dior op kop – verder op die enigszins futuristische stijl. In de collecties voor lente/zomer 2017 spotten we dan ook heel wat brillen en zonnebrillen met een metalen frame of metalen accenten.

Gemaakt uit hoogstaande materialen en met het nodige vakmanschap, vormt de Dior SoReal zonnebril een exclusieve creatie. De it-sunnies stralen een moderne elegantie uit, maar bieden tegelijk een optimale bescherming tegen UV-stralen. En niets leuker dan modieus voor de dag te komen, toch?

Shop jouw favoriete Dior SoReal zonnebril nu online of bestel hem via het contactformulier.

Winkelwagen
Scroll naar boven