Shoppingweekend op 20 & 21 oktober

Ontdek de complete Tom Ford brillencollectie tijdens het shoppingweekend op 20 & 21 oktober. Op zaterdag kan je een gratis foto van jouw unieke iris laten maken.

Jouw ogen in de kijker

Kom jij naar ons shoppingweekend op vrijdag 20 & zaterdag 21 oktober? Geniet van een hapje en een drankje terwijl we jou de nieuwste brillen en mooiste trends voorstellen. Dat weekend kan je bovendien de complete brillencollectie van Tom Ford ontdekken. Wij zijn er alvast weg van!

Maar er is meer! Zaterdag 21 oktober kan je, in samenwerking met glasfabrikant Rodenstock, een gratis foto van jouw iris laten maken. Bij het kiezen van een nieuwe (zonne)bril, brillenglazen of contactlenzen, krijg je deze unieke foto van jouw iris meteen mee naar huis.

Win win win

Kies je op vrijdag 20 of zaterdag 21 een bril met Rodenstock glazen? Dan maak je kans om het volledige aankoopbedrag van jouw Rodenstock brillenglazen terug te winnen!

Een onschuldige hand kiest de week na het event een winnaar.

*Info & voorwaarden in de winkel. Terugbetaling als shoppingtegoed.

Shoppingweekend op 20 & 21 oktober - Optiek Lammerant
Shoppingweekend op 20 & 21 oktober - Optiek Lammerant

Kom langs voor een oogmeting

Aan de hand van een oogmeting bepalen we de sterkte van jouw unifocale of multifocale brillenglazen. Met dat resultaat laten we op-maat-gemaakte brillenglazen produceren die jou een comfortabel en scherp zicht garanderen. Want net zoals jouw iris 100% uniek is, zijn je glazen dat ook.

Maak telefonisch of online jouw afspraak voor een oogmeting.

Shoppingweekend op 20 & 21 oktober - Optiek Lammerant

Brillentrends winter 2023

Benieuwd wat we dit najaar voor jou in petto hebben? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagram account. Daar ontdek je regelmatig een voorsmaakje van de nieuwste brillen & zonnebrillen. Of lees de blog met de mooiste brillentrends voor winter 2023.

Geen idee welke bril of zonnebril het best bij jou past? Kom dan gerust een kijkje nemen in de winkel. Wij helpen jou graag verder.

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven