Tête à Lunettes kinderbrillen

Vrolijke kleuren en een speels design maken de Tête à Lunettes kinderbrillen een favoriet van heel wat kinderen. De kindercollectie wordt getekend door de Franse ontwerpster Caroline Abram, die onder eigen naam ook een eigen brillenmerk heeft. Al snel na de lancering van haar kleurrijke brillencollectie, kwam de vraag of er kinderbrillen zouden volgen. En zo geschiedde!

Tussen de Tête à Lunettes kinderbrillen spotten we gelijkaardige vormen en modellen als in de volwassen reeks. De Parisienne kiest volop voor kleur, maar voegt er nog een extra vleugje speelsheid aan toe. Iedere kinderbril heeft bovendien een leuk bedeltje aan de veren bengelen, wat de kindjes meteen opvalt. Een bril dragen wordt zo wel heel leuk! Met z’n felle kleuren en toffe details is Tête à Lunettes een echte coole collectie voor hippe kids.

Extra tegemoetkoming voor kinderen jonger dan 18

Een oogmeting? Dat kan in de winkel, maar jonge kinderen gaan best naar de oogarts. Het is belangrijk dat dit bij hen goed opgevolgd wordt. Bovendien krijgen kinderen en jongeren tot en met 18 jaar een extra tegemoetkoming met een voorschrift van de oogarts.

Tête à Lunettes kinderbrillen en optische monturen - Optiek Lammerant
Tête à Lunettes kinderbrillen en optische monturen - Optiek Lammerant

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Tête à Lunettes kinderbrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven